Jasno
35°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Stará láska nehrdzavie?! Hviezda Pelíškov po 30 rokoch s exmanželom po boku!
Zdielať na

Stará láska nehrdzavie?! Hviezda Pelíškov po 30 rokoch s exmanželom po boku!

Zdroj: ahaonline.cz

Na oslave krásnych 93. narodenín Jiřiny Bohdalovej sa zišla celá rodina. Okrem oslávenkyne budila pozornosť prítomných fotografov aj jej charizmatická dcéra, skvelá herečka Simona Stašová (69), ktorá neprišla sama. Spoločnosť jej robil sympatický muž, no nejde o žiadnu novú aférku. Talian Eusebio Ciccotti bol kedysi jej manželom. Ich cesty sa síce rozišli už pred tridsiatimi rokmi, ale jedno puto ich stále spájalo, a to ich syn Marko (38). Zdá sa, že sa po rokoch prekvapivo opäť zblížili.

​Po svojej bodrej mame Jiřine Bohdalovej má Simona Stašová zjavne okrem hereckého talentu aj veľa energie a temperamentný prejav. Akoby mali predkov kdesi v Taliansku, o ktorom vraj Simona vždy snívala, že sa tam vydá. To sa jej aj podarilo, keď v Karlových Varoch na študentskom festivale stretla svoju osudovú lásku, Taliana Eusebia Ciccottiho. Bola už rok opäť voľná po rozvode s jej prvým manželom Pavlom Trávníčkom. Fešný novinár, ktorý okolo Simony behal, aby s ňou urobil rozhovor, ju zaujal. Bola z toho láska a osem rokov tvorili dvojicu.

Stali sa aj manželmi a rodičmi syna Marka. Rozdelila ich však vzdialenosť, lebo Eusebio žil v Taliansku a Simona zostala v Česku, kde si budovala hereckú kariéru, a tak jej ani toto manželstvo nevyšlo. "Viem, že to bola moja vina, pretože som mužov umilovala k smrti. Bola som na nich vždy závislá, a to nie je dobre," tvrdila pre Ahaonline. Priznala, čo jej vždy Eusebio komentoval jej povahu, že "rozdiel medzi nami dvomi je ten, že on je ako Čech a ja ako Talianka."

Simona stvárnila nezabudnuteľnú úlohu v kultovke Pelíšky:

Aj keď sa rozišli, zostali priateľmi a Simona priznáva, že má stále "veľké miesto v jej srdci". "Možno spolu dožijeme, lebo to tak zrazu vyzerá, že sme si zostali," celkom jasne naznačila pre Extra.cz, že skutočne môže ísť o obnovenie vzťahu. Všeličo prehodnocuje, ako starne, už vraj nie je tou potvorou ako kedysi. "Je to typ ako môj otec. Je to strašne inteligentný človek, ja som vedľa neho submisívna. My sme nikdy vlastne ten dialóg neprerušili," vyjadrila sa herečka o jej vzťahu s exmanželom. Pred časom tiež priznala, že nedokáže byť sama a aj teraz má vedľa seba mužskú oporu. Dá sa len tipovať, či je to Eusebio. Na Bohdalovej narodeninovú oslavu prišli spolu, mali sa tam k sebe, ale po skončení sa rozdelili, keď Simona odviezla mamu svojím autom domov.

Najčítanejšie