Jasno
35°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Agáta priznala NEVERU! Tvrdí, že si za to mohol sám, tiež jej zahýbal!
Zdielať na

Agáta priznala NEVERU! Tvrdí, že si za to mohol sám, tiež jej zahýbal!

Archívna reportáž

Aby Agáta Hanychová (39) prilákala na svoje podcasty s Ornellou Koktovou (31) čo najviac platiacich sledovateľov, zverejňuje aj tie najpikantnejšie témy z jej súkromia. Teraz sa ale pustila na veľmi tenký ľad, keď verejne priznala, že exmanžela Jakuba Prachařa (41) počas ich manželstva podvádzala, pričom vtedy to rázne popierala. Nemá však výčitky svedomia, lebo vraj jej nebol verný ani on.

​Na svojich expartnerov je Agáta Hanychová schopná povedať všeličo, neraz vypustí aj škaredú nadávku. Neveru počas jej prvého manželstva však teraz verejne priznala po prvýkrát. Iste tým exmanžela Jakuba Prachařa nepotešila a môže jej to spočítať na súde, kde sa rieši ich striedavá starostlivosť o dcérku Miu, no asi jej to stálo za to. Tému o neverách totiž otvorila Agáta počas jej podcastu s Ornellou. Tá sa jej spýtala, či je pravda to, čo sa vtedy riešilo v médiách. "Ako, že som Prachařovi zahýbala? Áno, ale mohol si zato sám!" priznala Agáta aj s dodatkom.

V tom čase mala udržiavať pomer s fotografom Matějom Dereckom Hardom. Na súde preto bola pri rozvode vraj v znevýhodnenom postavení, lebo "v mojom prípade to bolo, žiaľ, vytlačené na titulkách niekoľkých novín a časopisov." Tie mal so sebou Prachař na súde ako dôkaz. "A súd urobil - ty, ty ty, nepodvádza sa!" smiala sa Hanychová. Vtedy ale razantne popierala vyjadrenia spomínaného fotografa, ktorý aférku prepálil. "Nie je to tak. Toho fotografa poznám, ale k tejto téme sa nebudem vyjadrovať," ohradila sa vtedy Agáta, ktorá bola v tom čase v očakávaní dcérky Mii.

Agáta v časoch, keď čakala s Jakubom dcérku, ich vzťah vtedy po neverách zlepili:

​Manželstvo Hanychovej a Prachařa bolo búrlivé. Keď raz Jakub nakrúcal, vraj mu zavolala a kázala, aby kamerou prešiel po izbe, či tam neskrýva milenku: "Pretože som bola žiarlivá a on ma hrozne podvádzal." Jakubovi pripisuje románik s herečkou Kristýnou Leichtovou aj s Dianou Mórovou, s ktorou sedel v porote show Česko Slovensko má talent. Mala vraj na to dôkaz v esemeske a na súde sa preto tiež posťažovala: "Mám povedať, kedy ma začal podvádzať on? Že to robil lepšie a utajene, neznamená, že to nerobil!" Súd ich manželstvo rozviedol v roku 2020, no je jasné, že tento vzťah sa ku kamarátstvu už asi nedostane.

Najčítanejšie