Jasno
35°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Soukup prekvapil! Po vzore Agáty ide zarábať na svojom súkromí!
Zdielať na

Soukup prekvapil! Po vzore Agáty ide zarábať na svojom súkromí!

Archívna reportáž

Pre Jaromíra Soukupa (68) sa zrejme stala jeho expartnerka Agáta Hanychová (39) inšpiráciou pre jeho ďalšiu aktivitu. Špekuluje sa, že vďaka podcastu zarábajú Agáta a Ornella na známej platenej platforme až zhruba desaťtisíc eur mesačne, a tak to tam ide skúsiť aj Soukup. Jeho podcast má názov Show Jaromíra Soukupa a pravdepodobne dúfa, že tromfne počtom sledovateľov jeho ex a tým aj jej zárobky, o ktoré sa ona ale delí s Ornellou Koktovou (31).

​Ešte donedávna Jaromír Soukup tvrdil, že si chráni, na rozdiel od Agáty Hanychovej, svoje súkromie, ale potom, čo začal propagovať svoj podcast Welcome to the show, to už zrejme platiť nebude. Láka tam na zákulisné informácie o aktuálnom dianí okolo jeho osoby, na otázky na telo aj bonusové videá z jeho života za päť eur mesačne. Agáta sa môže pochváliť šiestimi tisíckami odberateľov jej podcastu s Ornellou, on by ju chcel možno aj tromfnúť. Otázne je, či bude mať čo ponúknuť zo svojho súkromia, aby zaujal tisíce ľudí.

Pred dvomi týždňami začal Soukup s propagáciou jeho podcastu zostrihom, kde zaznela veta: "Keď sa so mnou rozišla Agáta, tak som na sociálnych sieťach od tých jej holčičiek dostal, nech zomriem, nech prídem o dieťa..." Trpká skúsenosť s armádou Agátiných fanúšičiek mu ale nepriniesla súcit, naopak, v komentároch schytal viacero negatívnych ohlasov, ako napríklad aj ten, že či "bude ďalej na tom dievčati parazitovať". Vzhľadom na to, že je Soukup a ich dcéra častou témou aj u Hanychovej, nemajú mu ale čo vyčítať.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jaromir Soukup (@jaromir_soukup)

Agátine podcasty zaujali aj jej exmanžela Jakuba Prachařa, samozrejme, tiež z hľadiska jej zárobkov. Tá sa o tom zverila jej sledovateľkám. "Zistila som, že otec mojej staršej dcéry si na súd predvolal zakladateľa platenej platformy, aby sa presne dozvedel, koľko beriem percent, ako sa s Ornellou delíme...Mohol sa spýtať mňa," posťažovala sa. Odkázala mu: "Toto neprajné, zlé, hnusné a odporné správanie chlapov nechápem. Jakub, skús sa zamyslieť a byť normálny." Pravda je, že Agáta nemala veľmi šťastie na partnerov, na druhej strane, aj ona sama je zrejme poriadne komplikovaný prípad.

Najčítanejšie