Skoro jasno
22°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Langmajer sa opäť ukázal nahý, prekvapil sebakritikou o najintímnejších miestach!
Zdielať na

Langmajer sa opäť ukázal nahý, prekvapil sebakritikou o najintímnejších miestach!

Archívna reportáž

Odjakživa smerom k verejnosti neveľmi ústretový herec Jiří Langmajer (57), najmä pokiaľ išlo o jeho súkromie, poriadne prekvapil, keď si počas covidu vytvoril profil na Instagrame, aby mohol aspoň takouto formou komunikovať so svojimi fanúšikmi. Zrejme sa mu to zapáčilo, lebo v tom nielenže pokračuje, ale občas pozdieľa aj celkom pikantné veci zo súkromia.

​Koncom apríla panovalo v strednej Európe studené počasie a na horách aj nasnežilo. Túto snehovú nádielku si užil aj Jiří Langmajer s manželkou Adélou Gondíkovou neďaleko Pece pod Sněžkou. Nezdieľal však spoločné fotky z romantickej prechádzky zasneženou krajinou, ale seba, ako sa hodil celkom nahý do snehu: "25. apríla sauna pri Vráti na Jelenkách. 20 čísiel prašanu, v ktorom si chladím vercajch. Nádhera." Na väčšinu sledovateľov iste zapôsobila jeho odvaha váľať sa v snehu nahý, no najmä jeho zmysel pre humor. 

No evidentne niektoré ženy premohla aj zvedavosť a niektoré si priamo vypýtali ďalší záber: "Otočiť, please." To jej Jirka nesplnil, ale žartom odpísal: "To by bol smutný pohľad." Neustúpil, ani keď sa k jej žiadosti pridali aj ďalšie jeho obdivovateľky, pričom niektoré mali narážky na veľkosť jeho prirodzenia. Dostal aj otázku od zvedavej sledovateľky, prečo si potrebuje vychladiť svoj "vercajch" a tej vysvetlil, že je to po saunovaní potrebné. Bolo jasné, že sa na tom všetci dobre zabávali, o čo hercovi, ktorý je známy ostrými vtipmi, aj nahými scénkami aj z filmov, iste išlo.

Langoš uznáva, že to s ním nie je jednoduché:

​Hoci sa Jiří tentokrát neunával na záber spredu, začiatkom roku 2021 prekvapil videom zo svojho ranného otužovania, keď vybehol celkom nahý z vonkajšieho bazéna s takmer ľadovou vodou. "Mám malého pinďúra a som šťastný," odkázal svojim sledovateľom. Niet pochýb, že si video všetci zastavili a preskúmali, aké má Jirka nadelenie. Iste sa podaktoré radi presvedčili, či píše pravdu. Potom video radšej zmazal, aj keď poznamenal, ťe ako hercovi mu neprekáža vyzliecť sa donaha. A treba dodať, že rozhodne na radosť jeho fanúšikov.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jirka Langmajer (@jirkalangmajer)

Najčítanejšie