Jasno
26°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Priznanie nádoru v priamom prenose! Kardashianky sa po správe zrútili!
Zdielať na

Priznanie nádoru v priamom prenose! Kardashianky sa po správe zrútili!

Archívna reportáž

Onedlho sa odštartuje piata séria reality šou rodiny Kardashian a v upútavke bola tentokrát hviezdou najstaršia členka klanu, Kris Jenner (68) v obklopení dcér Khloe, Kylie a Kendall. Práve im oznámila zlé výsledky jej nedávnej lekárskej prehliadky. Táto emotívna scénka naznačuje, že zdravotné problémy matky klanu Kris Jenner budú hlavnou témou novej série.

​Do súkromia a rušného života svojich členov necháva už roky nahliadať rodina Kardashian-Jenner v ich televíznej reality šou. Vyznačujú sa pritom veľkou otvorenosťou pred verejnosťou, čo im vynieslo veľkú popularitu, ktorú premenili na miliardový biznis. V piatej sérii, ktorá sa spustí onedlho, pôjde zrejme o podobne vážnu tému, o akú ide v súčasnosti aj v prípade britskej kráľovskej rodiny - o rakovinu. Z upútavky sa dá dedukovať, že by sa s ňou mala potýkať najstaršia členka rodinného klanu, Kris Jenner, ktorá v nej práve oznamuje dcéram nález z nedávnej lekárskej prehliadky.

Moment napätia prichádza v upútavke vo chvíli, keď Kris so slzami, ktoré sa jej tlačia do očí, prezrádza nález zo skenu. "Našli mi cystu a malý nádor," zverila sa a závažnosť jej slov sa okamžite odrážala aj v tvárach dcér a jej partnera Coreya Gamblea. Keď sa Kylie zrúti a začne plakať, sestra Kendall ju utešuje. Je vidno, že všetky sestry sú odhodlané držať spolu na podporu milovanej matky. V upútavke ale neboli uvedené žiadne podrobnosti či ide o zhubný nález a, pochopiteľne, zaujali tým milióny divákov, ktorí si nepochybne šou zapnú. O to je zjavne to najdôležitejšie.

Upútavka na novú sériu:

V piatej sérii The Kardashians zrejme môžu jej fanúšikovia očakávať veľkú emocionálnu jazdu, počas ktorej bude rodina čeliť strachu a obavám o zdravie a život mamy Kris, ktorá sa tak ocitne v centre pozornosti. Ich bohatstvo im ale zaručuje najlepšiu zdravotnú starostlivosť špičkových lekárov, čo ale v prípade rakoviny nie vždy stačí, ako dokazujú mnohé zosnulé hviezdy. Kris s rodinou sa nedávno zúčastnila v plnej paráde na Met Gala v New Yorku a vyzerala veľmi dobre. Mohlo by sa z toho dať usúdiť, že to nebude také vážne, no je známe, že Kardashianky spravia pre sledovanosť čokoľvek, zohrať dramatickú scénu bolo to najmenej...

Na Met Gala sa nezdalo, že by bola situácia taká vážna:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kris Jenner (@krisjenner)

Najčítanejšie