Zatiahnuté
12°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Hra na úspešného boháča? Hanychovej manžel má na krku exekúcie, vyplatí ich Agáta?!
Zdielať na

Hra na úspešného boháča? Hanychovej manžel má na krku exekúcie, vyplatí ich Agáta?!

Archívna reportáž

Minulosť manžela Agáty Hanychovej (39) a otca ich syna Kryšpína (12), Mirka Dopitu (42), je poznamenaná rôznymi kauzami. Nebolo jasné, čím sa živí, len to, že hral americký futbal. Zhruba rok po tom, čo sa narodil Kryšpín, opustil Česko a niekoľko rokov žil na Bali, na syna pritom veľmi neprispieval. Finančne na tom údajne nebol dobre a nie je to vraj inak ani doteraz. Jeho záľuba v drahých značkách ale pôsobí, akoby mohol peniaze rozhadzovať plným priehrštím.

​Na mužov nemala Agáta Hanychová doteraz šťastie. Mnohí si kladú otázku, či sa Dopita polepšil odvtedy, čo ju opustil pred zhruba jedenástimi rokmi po tom, čo ho obvinila z nevery. Zrejme verí, že sa zmenil, keď si ho pred štyrmi mesiacmi zobrala dokonca za manžela. Pritom bol ešte pomerne krátko predtým stále ženatý s krásnou golfistkou Terezou Halodovou. K ich rozvodu mali prispieť jeho nevery, po ktorých si Tereza našla priateľa. "Je to chronický neverník, podvádzať začal on," tvrdil pre Expres.cz zdroj znalý jeho pomerov na Bali, kde niekoľko rokov žil, no v podobnom duchu sa o "sukničkárovi" vyjadrila aj Agáta.

O tom, že sa Dopita dobre oženil, keď si za manželku vybral Terezu, svedčí aj to, že si na Bali údajne z jej peňazí postavili hotel a spolu ho prevádzkovali. Má mať voči nej preto finančné záväzky, ba vraj mu pomohla zaplatiť aj jeho dlhy, kvôli ktorým mal utiecť na Bali. Agáte pritom nejakú dobu na ich syna ani neplatil, neskôr vraj len dvetisíc českých korún. Na staršieho syna dokonca jeho mame neplatil vôbec a tá to preto riešila súdnou cestou. Ako zistili z Expresu, iba nedávno na neho boli vedené dve exekúcie. A čo je zarážajúce, bydlisko má vedené na úrade.

Dopita sa stal razom aj otcom malej Rozárky: 

​Okrem ľudí bez domova majú na úrade mestskej časti vedené bydlisko aj osoby s exekúciami, aby sa vyhli návšteve exekútora, ako ozrejmil právnik. Prvé exekučné riadenie začali proti Dopitovi v roku 2014 a suma bola na 297 tisíc korún vrátane úrokov z omeškania, druhé vo výške vyše 114 tisíc. On si však dovolí chodiť v teniskách značky Prada za zhruba 23 tisíc korún a tiež dal Agáte k narodeninám darček za 70 tisíc korún - zlatú retiazku s dvomi spojenými kruhmi. Hanychová tvrdí, že všetko je už splatené, no vraj to nebola ona, kto problém vyriešil. Mirek býva v jej dome už od vlaňajšieho septembra a v decembri sa vzali. Agáta s ním však prezieravo spísala predmanželskú zmluvu. 

Najčítanejšie