Zatiahnuté, dážď
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Soukup to na 1. mája priznal: Nemôžem bozkávať svoju vyvolenú!
Zdielať na

Soukup to na 1. mája priznal: Nemôžem bozkávať svoju vyvolenú!

Archívna reportáž

Po romantickom bozku vlani s Agátou Hanychovou (39) na 1. mája pod rozkvitnutou čerešňou, tento rok túto peknú tradíciu Jaromír Soukup (55) vynechal. Zveril sa o tom v príbehoch na jeho instagramovom profile. Sviatok práce sa rozhodol osláviť pracovne v Brne. Netají sa tým, že po jeho boku má už novú ženu, a hoci jej identitu odmieta prezradiť, je už v podstate verejne známa.

​Zatiaľ čo sa Agáta Hanychová pochválila  fotkou, kde sa na 1. mája bozkáva pod rozkvitnutým stromom s manželom Mirkom Dopitom, jej expartnerovi Jaromírovi Soukupovi to tento rok nevyšlo. Ešte vlani si však túto tradíciu užili s Agátou na pražskom Petříne, tradičnom mieste zamilovaných. Vyšli si tam na prechádzku s kočíkom s ich čerstvo narodenou dcérkou Rozárkou a zdalo sa, že láska a šťastie sa dá priam krájať. Dlho im to však nevydržalo.

Tento rok spolumajiteľ súkromnej televízie strávil 1. máj v prácou. Našiel si pritom čas na Instagram počas presunu autom. "Prvý máj. Každý zadaný bozkáva pod čerešňou svoju vyvolenú. Ja svoju vyvolenú teraz bozkávať nemôžem, pretože mám krásny plán na štátny sviatok. Sedím v aute, idem na D1 do Brna, kde budem celý deň v kancelárii... No, aké si to urobíme, také to máme," priznal ako na tom je, pričom potvrdil, že podobne ako jeho expartnerka Hanychová, aj on je zadaný a má svoju ďalšiu "vyvolenú".

Soukupova súčasná priateľka bola dokonca hostkou v Agátinej šou:

V podcaste Agáta a Ornella už koncom marca svojim "holčičkám" Agáta prezradila, že sa dal Soukup dokopy s jej dlhoročnou kamarátkou, redaktorokou Gábinou Wolfovou, s ktorou už ale prerušili kontakty. "Chodila ku mne na záhradu, kúpať sa do bazénu, jedla s mojimi deťmi. Myslela som si o nej, že je to človek, na ktorého sa môžem spoľahnúť. Hrozne ma to zranilo," vyžalovala sa s dávkou teatrálnosti. On k tomu pre ŽivotvČesku.cz potom iba sucho poznamenal: "Netuším, čo tvrdí paní Dopitová. A netuším, prečo sa ku mne verejne vyjadruje. Vôbec nehodlám svoje súkromie komentovať." To, či je jeho novou partnerkou Gábina, nepotvrdil, ani nevyvrátil, no na základe viacerých indícií je to v podstate jasná vec.

Najčítanejšie