Polojasno
14°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Agáta oslávila narodeniny, Dopita ju dojal TÝMTO gestom, no mama Žilková sa posťažovala!
Zdielať na

Agáta oslávila narodeniny, Dopita ju dojal TÝMTO gestom, no mama Žilková sa posťažovala!

Archívna reportáž

Agáta sa dala s Mirkom dokopy krátko po rozchode so Soukupom

Plány Agáty Hanychovej stráviť 39. narodeniny pri mori v Albánsku pre Soukupov odpor síce nevyšli, ale aj tak si užila pekný deň. Pričinili sa o to jej najbližší, ktorí jej spestrili narodeninový deň malými, ale milými pozornosťami. Ako prvá jej pogratulovala mama Veronika Žilková už večer pred narodeninami, hneď ráno ju zas prekvapil manžel Miroslav Dopita.

​Ako to má Agáta Hanychová vo zvyku, podelila sa aj v deň svojich narodenín o jej zážitky s "holčičkami" na svojom instagramovom profile. Zrejme od detí na ňu preskočil nejaký vírus a mala zvýšenú teplotu, preto jej prišlo veľmi vhod, keď ju manžel Mirek Dopita nechal ráno dlhšie vyspať, no nielen to. Keď sa prebudila, čakali ju už od neho raňajky. "Nemám slov, nielen, že ma nechá vyspať, ale... Ďakujem," pochválila sa a ukázala na prestretý stolík, kde bola praženica so šunkou a syrom a k tomu čerstvé ovocie.

Instagram/AH

Mama Veronika Žilková sa s gratuláciou poponáhľala, zrejme aby bola prvá, a zverejnila ju už večer pred dcérinými narodeninami na Instagrame. "Agáta?? Nie je to úplne jednoduché byť jej matka, ale mamy milujú, aj keď ich dieťa občas hnevá. Krásne narodeniny, ty moja milovaná rebelka! Milujem ťa už 39 rokov (si celá Róza)," napísala k jej sviatku s láskou, aj keď sa zároveň aj trošku posťažovala. Veronika ku gratulácii pridala ich čiernobielu fotku spred 38 rokov, keď bola Agáta zhruba vo veku jej dcérky Rozárky.

Vypočujte si rozhovor s Agátou, kde niektorými priznaniami prekvapila:

Mame hneď na jej gratuláciu odpísala a stačili jej na to len jednoduché slová: "Ďakujem za všetko." Obe sú si veľmi blízke, bývajú len kúsok od seba a keď treba, vždy si pomôžu. Veronika prišla dcére na pomoc aj pred pár dňami, keď sa Soukup domáhal dcérky, ktorá bola chorá. Agáta mu ju v takom stave odmietla vydať, nepochybne aj preto, že sa pár dní predtým postaral o zákaz vstupu do Albánska, kam chcela ísť dovolenkovať s rodinou. V deň narodenín si na Hanychovú spomenuli aj celebritné kamarátky a mnoho Agátiných "holčičiek", ako volá svoje sledovateľky.

Najčítanejšie