Oblačno
13°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Štvrté dieťa Hanychovej! Dopita po ňom túži, Bendig to povedal nahlas!
Zdielať na

Štvrté dieťa Hanychovej! Dopita po ňom túži, Bendig to povedal nahlas!

Archívna reportáž

Rok po narodení Rozárky je štvrté tehotenstvo horúca téma

Kto by to bol býval povedal, že sa bývalá česká vicemiss Agáta Hanychová (38) raz stane vzornou matkou troch detí. Zrejme ide v stopách svojej mamy, herečky Veroniky Žilkovej (62), ktorá porodila až päť detí, žiaľ, jedno jej ako polročné zomrelo vzhľadom na vážnu diagnózu. Agáta podobe tragickú skúsenosť nemá a možno zavŕši svoje materstvo aj štvrtým prírastkom, ako tvrdil aj spevák Jan Bendig (30) v jej podcaste.

​V rómskej komunite, kde vyrastal český spevák Jan Bendig, nie je núdza ani o veci, ktoré sa dotýkajú tajomna. Po svojej prababičke vraj zdedil nadanie na predpovedanie budúcnosti, čo predviedol aj v podcaste pod názvom Agáta a Ornella. Túto tému otvorila Agáta Hanychová, keď povedala, že si s Rómami spája aj schopnosti veštectva či vykladania kariet. "Do istej miery je to ďalší stereotyp, že Rómovia v tomto majú tú najväčšiu prednosť, ale nie je to úplne tak. Samozrejme majú ten dar, poznám ich veľa," podporil tento stereotyp aj Jan.

Spomenul svoju skúsenosť s prababičkou: "Bol som ale malý a mrzí ma, že som ju nezažil v svojich tínedžerských rokoch. Chodila k nám na návštevu jedna dievčina, volala sa Dáda a môj najstarší brat ju strašne chcel, ale ona ho brala ako kamaráta, no a prababička mu stále podsúvala, že zariadi, aby ho chcela." Honza však objasnil, že brat mal z toho strach a vraj nikdy k čarovaniu neprišlo. Prababička mu však stále pripomínala, "nech zoženie jej nohavičky." Bendigovi ale aktuálne stačila aj Agátina ruka a vyveštil jej to, o čom sa už nejakú chvíľu aj hovorí.

"Ty tam máš veľa križovatiek, ale to ty už vieš, a máš tam ešte jednu. Ja v tej križovatke vidím... Chceš to vedieť? Si si istá?" uisťoval sa Honza, kým povedal, čo vidí. "Je tam ďalšie dieťa a bude to posledné a budeš z neho nadšená," povedal jej na rovinu. "Ja to z Agáty cítim už dlho," potvrdila jeho veštbu Ornella Koktová. Potom ale prekvapil ešte viac, keď Agátu vyzval, aby mu ruku ukázala ešte raz s otázkou: "Ja vidím dva body, a chcem sa spýtať, či máš v rodine dvojičky?" Agátu to prekvapivo až tak nešokovalo, naopak, priznala, že Dopita by s ňou chcel aj druhé dieťa. Ktovie, možno bol toto akýsi predvoj zvestovania veľkej novinky, ako to Agáta máva vo zvyku.

Najčítanejšie