Jasno
14°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Nevedno, či ju spoznáva, no zjavne sa z nej teší! Dojímavá fotka chorého Willisa s vnučkou!
Zdielať na

Nevedno, či ju spoznáva, no zjavne sa z nej teší! Dojímavá fotka chorého Willisa s vnučkou!

Archívna reportáž

Dcéra slávneho akčného hrdinu z hollywoodskych filmov Brucea Willisa (69) a herečky Demi Moore (61), Rumer Willis (35), oslávila 18. apríla prvé narodeniny svojej dcérky Louetty. Pri tej príležitosti zverejnila okrem iných aj dojímavú fotografiu, na ktorej ju drží slávny starý otec na rukách. Ako je známe, trpí frontotemporálnou demenciou (FTD) a je preto otázne, nakoľko si to, čo sa okolo neho deje, aj uvedomuje.

​Až dojemne pôsobí starostlivosť súčasnej aj bývalej manželky a dcér Brucea Willisa o neho, ako o jediného muža v rodine. Bez nej by kedysi hrdina akčných hollywoodskych filmov skončil zaiste v opatrovateľskom zariadení pre jeho vážnu diagnózu mozgu FTD. Ich prejavy lásky na neho pôsobia pozitívne, nie je však jasné, nakoľko si uvedomuje kto je kto. Veľmi silný vzťah má s ním dcéra Rumer, ktorú svojho času vyzýval, aby mu porodila vnuka a nebol v rodine ako muž sám. Pred rokom sa jej však narodila dcérka a snaží sa ju so starým otcom čo najviac kontaktovať.

Na ročné výročie od narodenia dcérky Louetty zdieľala Rumer na jej instagramovom profile viacero fotografií. Medzi nimi nechýbal ani rozkošný záber na starého otca Brucea Willisa s vnučkou na rukách a obaja vyzerajú pritom veľmi spokojne. "Lou Loves You," pripísala k fotke šťastná Rumer, ktorá ich oboch veľmi miluje a snaží sa ich zbližovať. Ale nechýbala ani fotka Louetty so starou mamou, Demi Moore. Obom rodičom poďakovala Rumer slovami, že sú najlepšími "Papou" a "Ya Ya" pre jej malú dcérku, ktorá ich takto zrejme oslovuje.

Pozrite si Rummer ako speváčku:

Nechýbali ani fotografie Louetty s tetami, Scout LaRue Willis (32) a Tallulah Belle Willis (30). Ale Rumer nemohla opomenúť na fotkách s malou oslávenkyňou ani jej otecka Dereka Richarda Thomasa. Vyjadrila mu vďačnosť za to, že jej dal "najväčší dar života". Vyzdvihla ho slovami, že Louetta "má také šťastie, že ťa má za otca" a dodala, že nemôže uveriť ako čas letí. Priam litánie napísala o jej veľkej láske k dcérke, ktorú považuje za
"najchutnejšie, najkrajšie, najmúdrejšie, najzábavnejšie a najsladšie dievča", aké pozná a nemôže uveriť, že si ju vybrala za mamu. Je pre vraj "najväčší učiteľ" a "najhlbšia láska". Teší sa, čo jej prinesie ďalší rok a niet pochýb, že by si nadovšetko želala nejaký zázrak v prípade uzdravenia jej otca...

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rumer Glenn Willis (@rumerwillis)

Pre ženu

Najčítanejšie