Polojasno, dažďové prehánky
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Čo sa s ňou deje?! Brožová zverejnila fotku v zúboženom stave, priznala chorobu!
Zdielať na

Čo sa s ňou deje?! Brožová zverejnila fotku v zúboženom stave, priznala chorobu!

Archívne video

Po smutnom období, keď krátko po sebe herečke Kateřine Brožovej (56) uhynuli jej dvaja psí miláčikovia,  na ňu azda aj zo stresu doľahla choroba. Svoju fotografiu v úbohom stave zdieľala na sociálnej sieti. Na čas ju choroba donútila zaľahnúť a oddychovať, no niektorých ľudí príspevkom poriadne vydesila. Obvykle sa totiž v tak nelichotivom svetle neukazuje.

​Aj keď nebola Kateřina Brožová na fotografii z postele pred pár dňami, pochopiteľne, práve v dobrej forme kvôli jej zdravotnému stavu, nestratila zmysel pre humor. Svedčí o tom jej pozdrav pre sledujúcich jej instagramovom profile. "Zdravím vás z postele moji milí… nič rozkošné… aj takto blbo herečky vyzerajú, keď sú choré. Prajem vám zdravie a príjemný víkend," uviedla s istým nadhľadom. Na očiach jej ale bolo vidieť únavu z horúčky.

Ešte stále rezonuje medzi jej fanúšikmi spomienka na jej veľký smútok z tragického skonu jej milovaného psíka Jordyho, keď ho v januári zverila počas jej dovolenky na Maldivách renomovanej zvieracej klinike, odkiaľ utiekol a zrazil ho vlak. Spolu s ním tam bol aj jej jazvečík Max, toho si Kateřina priviezla domov, ale dlho svojho psieho parťáka neprežil. Možno zo smútku z jeho straty, ale iste tiež kvôli vysokému veku, sa u neho začali zakrátko prejavovať problémy, ktorým napokon podľahol.

​Kateřina svojich psíkov milovala a niet divu, že ju ich skon psychicky vzal. Odtiaľ je už len krok k tomu, aby to neunieslo ani telo. Na herečkin pozdrav z postele jej viacerí fanúšikovia a kolegovia poslali povzbudzujúce slová. "Už na diaľku vidím, že úplne horíte. Nech ste rýchlo zdravá," stálo v jednom komentári a podobne vyzneli aj ďalšie. "Ty nemôžeš nikdy vyzerať blbo, aj keď chápem, že sa tak cítiš," napísala druhá a niet pochýb, že skon herečky sa dotkol mnohých.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Katerina Brozova (@brozovakaterina)

Pre ženu

Najčítanejšie