Zatiahnuté, dažďové prehánky
16°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Visel na Instagrame, stálo ho to rozum?! Známy český influencer skončil na psychiatrii!
Zdielať na

Visel na Instagrame, stálo ho to rozum?! Známy český influencer skončil na psychiatrii!

O tom, aké nebezpečenstvo sa skrýva v neustálom sledovaní sociálnych sietí, svedčí aktuálne aj prípad známeho českého influencera Tadeáša Kuběnku (21). Ten sa psychicky zrútil a musí byť aktuálne pod zdravotným dozorom na psychiatrickej klinike.

​O tom, že niečo nie je s kontroverzným influencerom Tadeášom Kuběnkom v poriadku, nasvedčovalo jeho správanie a výroky počas nakrúcania videí, ktoré zverejnil ešte predminulý minulý týždeň na sociálnych sieťach. Spytoval si svedomie, no nevyznelo to dobre, najmä keď vyslovil zopár silných slov proti sebe. "Keď vám nadávam, že ste s*urvená p*ča, tak si uvedomte, že je to taká vnútorná sebanenávisť a že zas taký č*rák nie som," odkázal v jednom z týchto videí.

Už pred jeho hospitalizáciou sa k stavu Tadeáša, ktorý vraj kvôli psychickým problémom takmer týždeň nespal, vyjadrila jeho mama a dve jeho najlepšie kamarátky, influencerky Simona Tvardek a Sugar Denny, aby vyvrátili špekulácie, ktoré kolujú vzhľadom k vyjadreniu, ktoré zverejnil vo štvrtok. "Nevieme, čo to vyvolalo, či tam bol nejaký spúšťač, snažíme sa pracovať s tým, čo vieme. Psychicky sa zrútil, došiel k mnohým uvedomeniam, že nechce žiť život, aký žil doteraz, že sa chce venovať iným veciam," stálo v ich príspevku. "V piatok sme ho odviezli niekam, kde je pod dozorom lekárov," dodala jeho mama s tým, že "je odstrihnutý od všetkých sociálnych sietí a telefónu. On sám ho nechcel mať v ruke. Chce si odpočinúť, číta knižky, kreslí." Tadeáš zrejme neuniesol tlak, ktorý cez sociálne siete a komentáre vnímal.

Tadeáš nepripúšťal kritiku, ako je zrejmé aj z tohto rozhovoru:

Mnohí prejavili súcit a držia mu palce, no svoje skúsenosti s Kuběnkom má aj influencerka Dominika Myslivcová (29), ktoré ostro napísala, že by mu v istom momente najradšej napľula do tváre: "Vo videu sa vyjadruje jeho matka, ktorá prosí verejnosť o ľudskosť a hovorí, že je to z pohľadu matky hrozne nepríjemné a že by nerada čítala zlé a nepríjemné komentáre. Iste ju vraj každá matka pochopí. Tak som len chcela povedať, že ja to ako matka absolútne chápem, absolútne sa s tým stotožňujem, ale tiež som sa chcela spýtať, kde mal ľudskosť jej syn, ktorý nedávno nakrútil podcast, kde sa vysmieva malým deťom a kde môjho syna, ktorý nevie ani hovoriť, nazýva d*mentom." Napriek všetkému mu praje skoré vyzdravenie a nech v sebe nájde ľudskosť, ktorá mu "zjavne chýba". 

Tadeáš sa netají homosexuálnou orientáciou, chodí dokonalo nalíčený:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tadeáš Kuběnka (@tadeaskubenkaa)

Pre ženu

Najčítanejšie