Zatiahnuté
15°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Rozkošné dievčatko! Paris Hilton po prvýkrát ukázala dcérku, dokonalá rodinka!
Zdielať na

Rozkošné dievčatko! Paris Hilton po prvýkrát ukázala dcérku, dokonalá rodinka!

Archívna reportáž

Po rokoch bezstarostného života v luxuse sa stala miliardárska dedička Paris Hilton (43) dvojnásobnou matkou. Vlani počas necelého roka prišli na svet s pomocou náhradnej matky najprv chlapček Phoenix a po ňom dcérka London. Výber ich mien podľa názvov miest nie je náhoda, Paris sa rozhodla pridať ďalšie mestá k jej menu. Zatiaľ čo synčeka už ukázala na fotkách mnohokrát, s dcérkou to urobila až teraz, päť mesiacov po jej narodení.

​Na svoje deti je Paris veľmi pyšná, pocítila podľa jej slov takú lásku, akú dovtedy nepoznala. Pritom sama nenašla odvahu, aby deti vynosila a priviedla na svet, nechala to na náhradné matky. Tajila to však aj pred vlastnou matkou Kathy Hilton. Tá pritom iba pár týždňov pred narodením vnuka Phoenixa hovorila o tom, ako dcéru podporuje v jej boji o otehotnenie, čo Paris nahnevalo. "Neviem, odkiaľ to má. Nikdy to nebol žiaden boj," napísala na Instagram a dodala, že s Reumom plánovali založiť rodinu až po prvom výročí svadby.

Isto tiež nie je náhoda, že majú s manželom Carterom Reumom chlapca a dievča, aj keď Paris pôvodne hovorila, že chce dvojičky. Rozdiel medzi nimi je ale iba pár mesiacov, Phoenix sa narodil vlani v januári a London v novembri. Jej narodenie oznámili prekvapenej rodine práve na Deň vďakyvzdania. Až teraz však pyšná mama Paris ukázala jej rozkošnú tváričku na sociálnej sieti. "Predstavujem vám London Marilyn Hilton-Reum. Snívala som o tom, že budem mať dcéru s menom London tak dlho, ako si len pamätám. Som taká vďačná, že je tu. Naozaj si vážim každú chvíľu, ktorú s ňou strávim," vyznala sa v príspevku na Instagrame a treba uznať, že dievčatko je skutočne rozkošné, snáď si neprejde podobne odpornými hejtmi ako jej braček. Ľudia sa mu nedbali hanebne vysmievať za jeho väčšiu hlavičku.

"Spolu s Phoenixom mi moje anjelské deti ukázali lásku, o akej som ani netušila, že môže siahať tak hlboko, kým som sa nestala ich matkou," pokračovala v citových výlevoch. Zároveň oznámila, že ju jej "neuveriteľná cesta materstvom" inšpirovala na pieseň v spolupráci so Siou s názvom Fame Won't Love You, až by sa zdalo, že cieľom príspevku bola najmä propagácia pesničky. "Pieseň má slúžiť ako pripomienka, že zvláštne puto, ktoré vnímam k svojim deťom, manželovi a mojej rodine, je cennejšie než čokoľvek iné na svete. Je to hymna, ktorá umožňuje držať si svoje najsvätejšie vzťahy ešte bližšie pri srdci – či už s rodinou, priateľmi alebo so sebou samým. Dúfam, že ju milujete rovnako ako ja," kvetnato sa rozcítila táto dvojnásobná mama, ktorá si to cez náhradné matky poriadne uľahčila a niet pochýb, že podobne je to aj s opaterou o deti, keď sú iste pestúnky nonstop v službe.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Paris Hilton (@parishilton)

Pre ženu

Najčítanejšie