Polojasno
17°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Mareš sa ale má! Jeho manželka ukázala takmer všetko na poriadne sexi fotkách!
Zdielať na

Mareš sa ale má! Jeho manželka ukázala takmer všetko na poriadne sexi fotkách!

Archívna reportáž

Zatiaľ čo má momentálne Leoš Mareš (47) plnú hlavu svojho mega úspešného turné po Česku, jeho manželka Monika Marešová (43) oddychuje aj s ich dcérkou Alex na Ibize. Ako Leoš, tak aj ona sa radi podiela o radosti života na svojich instagramových profiloch čo fanúšikovia milujú a obom to prináša nemalé benefity. Aktuálne Monika ohromila fotkami v luxusnej čipkovanej bielizni.

​Pre tých, ktorí obdivujú dlhonohé a štíhle ženy, je iste Monika Marešová priam ideálom. Vyzerajú na nej skvelo aj odvážne modely rôznych značiek, ktoré predvádza na svojom instagramovom profile, až sa z nej stala módna ikona. Keď aktuálne zdieľala svoje fotky z Ibizy v hodvábne jemnom priesvitnom negližé s heslom "Sheer, lace & silk/priehľadnosť, čipka a hodváb," zožala veľký úspech, ako sa ukázalo v komentároch jej sledovateľov. "Ten Leoš Mareš sa má, že ťa má," vyjadril jej jeden z nich poklonu. "Prirodzená, noblesná krása a krásna postavička," nadchýnali sa aj ďalší jej obdivovatelia. Pravdou je, že priehľadná čipka toho veľa neskryla, rovnako aj vysoké vykrojenie nohavičiek 

Monika Marešová, ako skúsená influencerka v módnej brandži, veľmi dobre vie, ako zaujať. Navyše po tom, čo sa stala manželkou Leoša Mareša, ju v tom výrazne podporil a pomohol aj k jej vylepšeniu vizáže pár zásahmi na sktrášľovacích klinikách. Výrazne sa zvýšil aj počet jej sledovateľov na Instagrame. Pred časom k jej vylepšeniam povedala pre iDnes.cz: "Ak to umožňujú moderné technológie a estetická medicína, prečo nie? Myslím si, že pravidlo "všetko s mierou" je naozaj to najdôležitejšie." 

Leoš a Monika sa ozaj našli:

​Prekvapuje ale aj sebakritikou. "Musím povedať, že na svojom sebavedomí pracujem celý život. Sebavedomie je veľmi dôležité, ale my ženy na sebe, samozrejme, vždy hľadáme chyby," priznáva táto módna ikona. Ona sa však takou nevidí. "Keby ste ma stretli v bežnom živote, tak sa snažím nevyčnievať, pretože som tak trochu asociál. Ale milujem módu, takže samozrejme, ak sa naskytne príležitosť, prečo sa neobliecť?" poznamenala tmavovláska. V súkromí vraj ale uprednostňuje jednoduché tričká, tielka, mikiny a úzke džínsy, najradšej nadrozmernej veľkosti. Nikdy však nešetrí na kabelkách a topánkach. Potrpí si na svetové značky a kvalitu a Leoš jej rád všetko dopraje. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Marešová (@monikamaresova)

Pre ženu

Najčítanejšie