Polojasno
22°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Bývalý Lucky Vondráčkovej sa stal dvojnásobným otcom! Bábätku vybrali hneď dve mená!
Zdielať na

Bývalý Lucky Vondráčkovej sa stal dvojnásobným otcom! Bábätku vybrali hneď dve mená!

Zdroj: youtube/screenshot

Veľkú radosť prežíva bývalý priateľ speváčky Lucky Vondráčkovej (44), moderátor Petr Vojnar (48). Počas ich pomerne krátkeho romániku sa netajil, že túži po spoločnom potomkovi, ale splnilo sa mu to s inou ženou, mamou jeho prvého syna, Lenkou Weindlichovou. Po rozchode s Luciou sa opäť zblížili a po čase sa rozhodli pre druhého potomka. Na svet prišiel včera a opäť je to syn, pre ktorého vybrali až dve mená.

​Po konci vzťahu s Luciou Vondráčkovou, o ktorom nie je doteraz celkom jasné, či nešlo iba o marketingový ťah, sa Petr Vojnar dal opäť dokopy s jeho bývalou partnerkou a mamou ich syna Sebastiana, Lenkou Weindlichovou, ktorá je od neho mladšia o pätnásť rokov. Lucka zas stretla novú lásku v zápasníkovi MMA Zdeňkovi Polívkovi, ktorý je od nej mladší dokonca až o osemnásť rokov. Zatiaľ čo sa ona o ďalšom potomkovi nezmieňuje, Vojnar sa aktuálne popýšil správou o narodení druhého syna.

"Druhé dieťa som si prial už dlho, zadarilo sa a vyzerá to, že termín pôrodu má byť v apríli," prezradil pre Super.cz budúci dvojnásobný otecko minulý rok. To sa aj potvrdilo, keď sa mu 18. apríla narodil riadny 4350 gramový junák. Radosť majú obaja rodičia obrovskú, no vraj sa nedokázali dohodnúť na mene. "Každý máme iný názor, asi si vo finále hodíme kockou," zveril sa moderátor. Už im ale vtedy bolo jasné, že by nemalo znieť obyčajne.

Vojnar rozbehol biznis s koučingom:

"Nebude to typické české meno, máme v hre asi tri. Možno to bude niečo medzi, zdomácnené, ale zároveň svojím spôsobom aj svetové," naznačoval ich šalamúnsku voľbu už pred pôrodom. Či to však sedí s ich konečným rozhodnutím ako pomenovali syna, je otázne. Svojho novorodeného synčeka nazvali totiž Tobias Cristopher. O tom, že by meno malo niečo s typickými českými, sa dá rozhodne pochybovať.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lenka Weidlichová (@leny_v_w)

Najčítanejšie