Jasno
17°
Bratislava
Poriadne drsné vyjadrenia od Štaidlovej vdovy! Urážky Ivety Bartošovej sa museli dotknúť aj jej syna!
Zdielať na

Poriadne drsné vyjadrenia od Štaidlovej vdovy! Urážky Ivety Bartošovej sa museli dotknúť aj jej syna!

Archívna reportáž

Blíži sa desiate výročie od tragického skonu speváčky Ivety Bartošovej (†48) a pri tej príležitosti mal premiéru dokument Málo mě znáš. Je o pozadí toho, čo sa dialo v jej súkromí. Svojský pohľad na ňu má ale exmanželka Ladislava Štaidla (†75) a matka ich troch detí Áňa Štaidlová (77). Iveta s ním mala jedno dieťa, syna Artura (27), napriek jeho nevôli, a práve na to Áňa poukázala až šokujúcim spôsobom.

​Na trojuholník v manželstve Ladislava Štaidla s Áňou Štaidlovou a Ivetou Bartošovou sa dá isto pozerať z rôznych strán. Je však celkom pochopiteľné, že Ivetu v láske nemala, no vzhľadom na jej tragický osud mohla podľa mnohých reakcií divákov voliť miernejšie slová, či najlepšie sa k nej už radšej ani nevyjadrovať. No zjavne sa navonok sebavedomá Áňa ešte stále nevyrovnala s jej bývalou rivalkou.

Hneď skraja v relácii Face to Face Áňa Štaidlová o zosnulej speváčke povedala ostro: "Iveta bola pudovkin, primitív." O sebe mala Štaidlová jasno, v domácnosti s muzikantom bola "kuchárka, stavbyvedúca, chyžná, opatrovateľka", čo vraj bral ako samozrejmosť a veľkej vďaky sa nedočkala. Keď bol na koncertnej šnúre, nemala ani čas riešiť jeho nevery, čo bolo verejne známe. Keď si však začal s Ivetou Bartošovou, navrhla mu rozvod, no on jej dal protinávrh, nech si aj ona niekoho nájde. "On dobre vedel, že ak by sa rozviedol so mnou, Iveta by si ho hneď chcela uchmatnúť a to by bol jeho koniec," tvrdila so sarkazmom.

Pochopiteľne, ťažko niesla, keď Iveta so Štaidlom otehotnela, servítky si pred ústa pri tejto téme nedávala. "Bola tak blbá, že nielenže Láďu oblafla, keď si nechala dieťa, pretože mu tvrdila, že berie antikoncepciu, ale verila, že si ju s deckom nakoniec vezme. A to napriek tomu, že ju varoval, že nie a že na dieťa ani nebude platiť a nehne pre neho ani prstom. Mal už tri deti a ďalšie nechcel. A ako povedal, tak to tak aj dopadlo. To nie je ani naivita, to je vážne primitivizmus, keď takto žena uvažuje," nešetrila urážkami na adresu zosnulej, za čo schytala kritiku od viacerých sledujúcich. Áňa zjavne nebrala vôbec do úvahy, že by sa jej slová mohli dotknúť Artura. Ten síce priznal, že detstvo skutočne nemal jednoduché, no počúvať takéto vyjadrenia nepochybne zabolí.

Najčítanejšie