Jasno
16°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Bude svadba?! TOTO má byť dôkaz, že Lady Gaga mieri pod čepiec!
Zdielať na

Bude svadba?! TOTO má byť dôkaz, že Lady Gaga mieri pod čepiec!

Archívna reportáž

Po štyroch rokoch randenia s podnikateľom a filantropom Michaelom Polanskym (46) sa fanúšikovia Lady Gaga (38) nádejajú, že konečne pôjde pod čepiec. Už v roku 2020 spomínala, že túži byť matkou a vraj hovorila aj priateľom, že po ukončení pár projektov by sa chcela usadiť. Na založenie rodiny má najvyšší čas a zdá sa, že s Polanskym tvoria silnú dvojicu, takže by ich svadbe nemalo stáť nič v ceste.

​Len krátko pred tým, ako začali spájať Lady Gaga s Michaelom Polanskym, sa vo veľkom rozoberalo iskrenie medzi ňou a hercom Bradleyom Cooperom nielen vo filme Zrodila sa hviezda, ale aj pri ich spoločnom vystúpení na Oscaroch. Už je dávno jasné, že to bol skutočne len herecký výkon a srdce oboch patrilo niekomu inému. Medzitým speváčka spoznala Polanskeho, s ktorým na začiatku pandémie začali kvôli izolácii spolu rovno aj bývať. Predtým počas silvestrovskej párty spoločne oslávili Nový rok 2020. Následne vo februári svoj vzťah zoficiálnili aj na Instagrame po ich spoločnom víkende v Miami na Super Bowle.

Speváčka už v máji 2020 otvorene hovorila o svojej túžbe byť matkou. "Som veľmi nadšená, že budem mať deti. Nie je to neuveriteľné, čo dokážeme? Môžeme držať človeka vo svojom vnútri a pestovať ho. Potom to vyjde von a našou úlohou je udržať to pri živote," nadchýňala sa. O rok neskôr sa objavila správa o Gaga a jej plánoch: "Hovorila svojim priateľom, že chce prejsť niekoľkými projektmi a potom sa zamerať na usadenie sa a mať jedného dňa deti. Vidí budúcnosť s Michaelom." V roku 2022 ju Polansky sprevádzal na BAFTA 2022. Odvtedy sa však pár spolu veľmi neukazoval, a tak vznikali dohady o ich rozchode.

Lady Gaga sa čoraz viac orientuje na hereckú kariéru:

​Najsľubnejší moment ale nastal až teraz - pred pár dňami paparazzi nafotili speváčku s diamantovým prsteňom typického "snubného" tvaru na ruke, čo vyvolalo klebety o ich zásnubách. Fanúšikovia to už vidia ako hotovú vec, napokon, Polansky je slušná partia aj pre takú hviezdu ako je Gaga. Absolvoval Harvard, kde študoval aplikovanú matematiku a informatiku. Teraz podniká a má viacero úloh v rámci neziskových organizácií. Je aj členom predstavenstva Parker Institute for Cancer Imunotherapy na financovanie výskumu liečby rakoviny. S Gaga ho teda spája aj vášeň pre charitatívnu prácu, ona sa so svojou nadáciou Born This Way Foundation zameriava na podporu duševného zdravia mládeže. Už len aby stihli dôjsť pred oltár skôr, ako si to rozmyslia...

Toto je fotka, ktorá vyvolala klebety o zásnubnom prsteni:

Instagram

Gaga s Michaelom:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vanguardia (@vanguardiaweb)

Najčítanejšie