Jasno
19°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Sexbomba šla po Soukupovi, teraz ide po Agáte! Chce ju nakopať!
Zdielať na

Sexbomba šla po Soukupovi, teraz ide po Agáte! Chce ju nakopať!

Zdroj: Instagram/ZČ

Silikónová sexbomba Zdeňka Černá (41), alias Lulu, dobre vie, čo má robiť pre zviditeľnovanie sa. Dala o sebe vedieť milostnou aférkou so zápasníkom MMA Karlosom Vémolom (38). Jeho partnerka Lela Ceterová, s ktorou vtedy mal už prvé dieťa, od neho dokonca vtedy kvôli tomu aj odišla. Ďalšiu príležitosť si našla, keď sa ponúkala Jaromírovi Soukupovi (55), ktorý mal vtedy za partnerku Agátu Hanychovú (38), a ešte intenzívnejšie po ich rozchode.

​Na ponuky Lulu, ktoré začala posielať Jaromírovi Soukupovi ešte počas jeho vzťahu z Agátou Hanychovou, on sám nikdy nereagoval. Agáta sa však nedávno v relácii Taky názor s bratom Vincentom vyjadrila k ponuke za milión korún od Clash of Stars, aby zmlátila Lulu: "To je tá štetka od Karlosa Vémolu. To by som tu asi nemala hovoriť." To Lulu doteraz nepredýchala a chcela by si to s ňou vybaviť. Pre Super.cz to potvrdila slovami: "Agáta je na mojom top liste, na zozname ľudí, ktorých by som chcela v tej klietke stretnúť a poriadne im nakopať zadok."

Lulu minulý rok zvíťazila v "zápase" v plieskaní po zadku nad súperkou Claudiou, hoci si zrejme pár dní potom asi poriadne nesadla. Okrem extrémnych silikónov sa ale venuje aj fitness, dokonca pôsobila ako trénerka, hoci by sa zdalo, že aktuálne je to najmä erotický biznis, kde žiari. Prekvapivo sa ale tvári cudne a na Hanychovej adresu poznamenala: "Ja si myslím, že je to promiskuitná..., nechcem povedať to slovo. To, ako strieda chlapov, oteckov svojich detí, opak mňa. Ja som človek, ktorý je verný celý život svojmu partnerovi. Nepáči sa mi ako klame o veľa ľuďoch, klame o sebe samotnej. Rada by som si to s ňou vysporiadala a ukázala, kto má pravdu, trošku ju poučila."

Lulu bola pred plastika na nepoznanie:

Táto strážkyňa cudnosti už predtým Agáte na Instagrame odkázala: "Agáta, ešte raz mi povedz štetka, rozdáme si to v klietke férovo, pokiaľ z toho nie si pos*atá, nielen tie kecy novinárom. Už som to napísala Mirkovi." No ako vidno, prešlo ju už aj nadšenie zo Soukupa. Ktovie, či pre to, že ju vytrvalo ignoroval, alebo sa jej znepáčil, ako tvrdí.  "Čo som na ňom kedy videla? Do postele už ho s touto 'vytrénovanou' figúrou nechcem!!! Obdivujem Agátu, že zniesla toto v posteli," povedala po januárovom zápase Soukupa s Bejrom s dešpektom. Nuž, Lulu je zjavne ostrá sudkyňa, musí ale potom zniesť aj súdy verejnosti na jej adresu, ktoré nie sú vždy lichotivé.

Najčítanejšie