Jasno
14°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Belohorcová sa opäť nechala vylepšiť! Pre TENTO zákrok si prišla do Bratislavy!
Zdielať na

Belohorcová sa opäť nechala vylepšiť! Pre TENTO zákrok si prišla do Bratislavy!

Archívna reportáž

O tom, ako sa stará o svoj vzhľad, nemala nikdy problém influencerka a exmoderátorka Zuzana Belohorcová (48) hovoriť otvorene aj na sociálnej sieti. Blíži sa už k päťdesiatke, čo už na človeku obvykle badať, hoci mnohé slávne celebrity dokazujú, že to nič neznamená. Zuzana uprednostňuje odborníkov v zariadeniach estetickej medicíny na Slovensku či v Česku, hoci žije už roky mimo našich končín.

​Vystavovanie sa slnku, ktoré si veľmi rada dopriava Zuzana Belohorcová počas jej už dlhoročného života v zahraničí, najskôr na Floride a posledné vyše dva roky na Tenerife, zanecháva aj negatívne stopy na jej pokožke. Podaktorí jej sledovatelia na Instagrame na to už neraz kriticky poukázali. Zuzana však proti negatívnym vplyvom slnka bojuje pomocou osvedčených kozmetických zásahov. Aktuálne si dopriala injekcie kyseliny hyaluronóvej a botoxu na vyplnenie a uvoľnenie častí tváre a krku v bratislavskom salóne krásy.

Zuzana aktuálne priamo odtiaľ na jej instagramovom profile zdieľala zábery z procedúry: "Vždy, keď som v Bratislave, tak sa tu nezabudnem zastaviť." Na Slovensko, kde má najbližšiu rodinu v Žiline, prichádza pomerne často. Ako je všeobecne známe, ceny za zdravotnícke úkony, ale aj kozmetické, sú tu v porovnaní s vyspelým západom značne priaznivejšie, čo je nepochybne tiež lákadlo. Sledovateľom na jej instagramovom profile, z ktorých väčšinu tvoria ženy, ukázala zábery na jej skrvavenú tvár po tom, čo ju napichali injekčnou ihlou.

Instagram/ZB

​Pozornému oku sledovateľov ale neuniklo, že na posledných záberoch má neprirodzene široké obočie, pravdepodobne spôsobené tetovaním, ale aj zjavne prifúknuté pery. Plnšie pery však Belohorcová prisudzuje špeciálnemu rúžu. Podľa rád jej sledovateliek by sa mala vyvarovať osudu viacerých celebrít, ktoré sa po zásahoch plastickej chirurgie na seba prestali takmer podobať. Majú pocit, že aj ona k tomu speje. Všetko však naznačuje tomu, že je so svojím výzorom spokojná, napokon, to je najdôležitejšie. Snáď si dokáže udržať zdravú mieru.

Čelo hladké ako zrkadlo a o poznanie plnšie pery:

Najčítanejšie