Jasno
20°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Lela Vémola vyrazila dych, skutočne končí?! Vraj jej to nerobí dobre!
Zdielať na

Lela Vémola vyrazila dych, skutočne končí?! Vraj jej to nerobí dobre!

Archívna reportáž

Medzi úspešné influencerky sa už roky radí aj bývalá slovenská playmate Lela Vémola (34), predtým Ceterová. Zaujala najmä jej výrazným poprsím, ktoré si dala zväčšiť na plastickej chirurgii hneď ako dosiahla plnoletosť. Potom nasledovali aj ďalšie úpravy na jej tele a tvári. Údajne už ale stačilo,

​V obsiahlom rozhovore pre Super.cz sa najskôr Lela Vémola prezradila čosi o vzťahu s manželom Karlosom Vémolom, ktorý končí so zápasníckou kariérou v MMA, ako aj o ich krízach. Majú spolu dve deti a zdá sa, že sú aktuálne ako rodina stabilizovaní. Niet pochýb, že Vémola pochopil, že Lela je stelesnením jeho ideálu. Má stále skvelú postavu, obrovské silikónové prsia, silikón v zadku, vyplnené pery, upravené línie tváre, aj opakovane zoperovaný nos. Presne taký typ žien Karlos miluje.

Ako sa priznala moderátorke Gabriele Wolfovej, súčasnej priateľke Jaromíra Soukupa, vo svojom živote už prešla na inú úroveň. "Výstrednosti už mám za sebou," tvrdí kráska zo Žiliny. V škole ju vraj spolužiaci šikanovali, lebo mala prsia ako "lentilky pod kobercom", takže to bol dôvod, prečo si ich dala zväčšiť. S odstupom času si myslí, že zväčšiť by si ich síce opäť nechala, "ale nie do takých veľkých rozmerov". Napriek tomu si ich už ale zmenšiť neplánuje a nielen to - vraj už nechce žiadne ďalšie skrášľujúce zásahy. "Nemám už chuť na žiadnu plastiku. Pokiaľ nebudem mať zdravotný problém tak nie. Ja už mám narkóz plné zuby. Nerobia mi dobre," vysvetlila Lela hlavný dôvod jej rozhodnutia uspokojiť sa so svojou súčasnou podobou.

Lela sa aktuálne blysla aj v jojkárskych Nákupných maniačkach:

​Nie je však nadšená z toho, ako pôsobí na kamere. "Keby som mohla vrátiť čas, také veľké prsia by som nechcela. Niekde to na kameru vyzerá dobre, niekde zle. Kamera ma asi nemá rada. Chodia za mnou ľudia, že v skutočnosti som taká malá a drobná," posťažovala sa úspešná influencerka, ktorá je citlivá na komentáre svojich sledovateľov. "Keď sa niekto smeje, že môj Instagram je fake, že som vo filme tlstá, tak nech príde za mnou a povie mi to. Ja nemám šancu cvičiť a na to mám perfektnú postavu. Ja naozaj nie som tučná. S odstupom času vnímam, že mám problém s oblečením, kamera zväčšuje," ohradzuje sa voči posmešným útokom influencerka, ktorá skutočne na fotkách pôsobí mohutnejšie a najmä aspoň o desať rokov staršie, ako je skutočnosť.

Najčítanejšie