Jasno
18°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Čo sa deje?! Agáta Hanychová spísala závet, jej manžela asi nepotešil!
Zdielať na

Čo sa deje?! Agáta Hanychová spísala závet, jej manžela asi nepotešil!

Archívna reportáž

Rozchod so Soukupom priniesol Agáte do života mnoho stresu

Ako sa ukázalo v podcaste s Ornellou Koktovou (31), Agáta Hanychová (38) dokáže stále niečím prekvapiť. Téma, ktorej sa aktuálne venovali, bola naozaj nezvyčajná, najmä na človeka, ktorý nemá ani štyridsať rokov. Zdá sa, že Agáta myslí naozaj na všetko, a tak sa rozhodla preventívne spísať závet. Ktovie, ako sa tváril jej manžel, Miroslav Dopita, keď tam svoje meno hľadal len márne.

​Hektický spôsob života, ktorý vedie už roky Agáta Hanychová, ju zrejme priviedol na myšlienku spísať závet vo veku, keď je to ozaj nezvyčajné, veď o týždeň oslávi iba 39 rokov. Ale ako iba nedávno naznačila, keď ustúpila požiadavkám Jaromíra Soukupa v dohode o starostlivosť o ich ročnú dcérku, o svoj život sa reálne obáva. "Podpísala som dohodu, aby som neumrela, inak by ma utrápil. Ja už na to nemám silu," uviedla a spomenula aj to, že následkom dlhodobých stresov môže byť napríklad aj rakovina. 

O jej zmysle pre realitu svedčí aj to, že pred vstupom do manželstva s Mirkom Dopitom spísala dôležité dokumenty. "Pred svadbou s Mirkom, keď som spisovala predmanželskú zmluvu, som si nechala urobiť závet," zverila sa kamarátke Ornelle Koktovej v ich podcaste, ktorý spustili v januári na HeroHero. Dostal sa rýchlo medzi tie najúspešnejšie na českej scéne a údajne si vďaka nemu prilepšia až o zhruba 20tisíc eur mesačne. Okrem toho Agáta dobre zarába aj na reklamách na jej instagramovom profile. Je aj výhradnou vlastníčkou domu po tom, čo z neho musela vyplatiť exmanžela Jakuba Prachařa. Vo vzťahoch s mužmi sa podľa jej slov musela o všetko postarať aj finančne najmä ona sama a dosť sa už v živote popálila, aj preto zrejme premýšľa až prekvapivo pragmaticky.

Takto sa Agáta vyjadrovala po Dopitovi po ich rozchode:

​Zdá sa, že mužom už po naťahovačkách, či už kvôli peniazom alebo kvôli deťom, veľmi neverí. Ako Prachař, tak aj Soukup sa výškou výživného na dcéry veľmi nevyznamenali. Ale ani Dopita vraj v minulosti na syna veľmi neprispieval. Aj to by mohol byť dôvod, prečo jeho meno nie je uvedené v jej závete. "Zvolila som Kordulu ako poručníčku, pretože je najmladšia a mala by tu byť najdlhšie," vysvetľovala Agáta v podcaste. "Sestra by sa starala o ten jeden dom, čo mám, a o zvyšok peňazí," dodala s tým, že deti by mali zabezpečiť ich otcovia. Detaily zo závetu nie sú známe, ale je jasné, že po tom všetkom, ako sa oteckovia vehementne zápajajú do "boja" o dcéry, ich rada nechá sa o ne aj postarať.

Jakub má s Agátou dcéru Miu, aktuálne na súde riešil zákaz zverejňovať Miu na sociálnych sieťach:

Najčítanejšie