Jasno
14°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Žilková sa pleskla po vrecku! Rozárka od nej dostala k 1. narodeninám Mercedes!
Zdielať na

Žilková sa pleskla po vrecku! Rozárka od nej dostala k 1. narodeninám Mercedes!

Archívna reportáž

Od rozchodu prebiehajú ťažké boje o Rozárku

Prvé narodeniny Rozárky, dcérky Agáty Hanychovej (38) a Jaromíra Soukupa (55), oslávili všetci v rodine ozaj veľkolepo. Najskôr sa o to pričinil otecko, ktorý jej už v predvečer narodenín upiekol a vyzdobil sám tortu s číslom jeden, pripravil kopu darčekov aj farebné balóny. Na druhý deň zas Rozárke prichystala tortu mama aj so sestrou Miou. Dočkala sa aj mnohých darčekov, babička Veronika Žilková (62) sa skutočne predviedla.

​Nevedno, kto všetko prišiel zablahoželať malej Rozárke k jej prvým narodeninám na oslave u jej otca Jaromíra, no na oslavu u mamy Agáty prišla široká rodina. Bola to opäť garden párty a na výzdobe si dala Agáta Hanychová, ako vždy pri podobných príležitostiach, veľmi záležať. Na svojom instagramovom profile to nezabudla zdokumentovať fotkami aj videom. Nechýbala ani pestrofarebná torta v tvare srdca. Všetci mali plné ruky práce, kým Agáta s Miou pripravovali tortu, Mirek s Kryšpínom chystali darčeky.

Na fotkách vidieť ako Mirek dáva dokopy kuchynku pre Rozárku a Kryšpín jej skladá farebnú trojkolku, pričom sa občas aj zlostil. Ďalšie darčeky balila Agáta do ozdobných papierov zviazaných farebnými stuhami. Najväčšie prekvapenie ale prichystala babička Veronika Žilková. "Kúpila som jej vlastné drahé značkové vozidlo, pretože v jednom roku je čas začať jazdiť autom," pochválila sa Veronika Blesku s humorom jej vlastným. Pochopiteľne, Žilková sa úplne nezbláznila a nejde o skutočné auto, len o detskú verziu s elektromotrčekom.

Pred rokom žiarili Agáta a Jaromír šťastím, už je ale všetko inak:

​Agáta pre eXtra.cz zhrnula pekný deň s rodinou: "Oslava bola skvelá, prišla celá rodina i babička. S Miou sme Rozárke upiekli tortu. Rozárka dostala drevenú kuchynku a veľa ďalších hračiek." To najkrajšie sa ale podľa Agátiných slov odohralo ráno: "Dnes ráno, keď sa Rozárka zobudila, tak mi prvýkrát povedala ‚mama‘. To bol pre mňa ten najväčší darček." A každá mama jej v tomto smere iste dá zapravdu. Kiežby sa zlepšili vzťahy aj medzi rodičmi ročnej oslávenkyne. Keď sa narodila, bol pri tom aj jej otecko a spolu s mamou boli veľmi šťastní z jej príchodu na svet, dnes si nevedia prísť na meno a ťahajú sa po súdoch...

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Najčítanejšie