Jasno
14°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Bagárovej expriateľ Muradov oľutoval chyby v ich vzťahu! Najviac ho mrzí TOTO!
Zdielať na

Bagárovej expriateľ Muradov oľutoval chyby v ich vzťahu! Najviac ho mrzí TOTO!

Archívna reportáž

Po rozchode s Monikou Bagárovou (29) sa zápasník Makhmud Muradov (34) naplno venoval svojej kariére, no zároveň prišla do jeho života aj nová láska. Neodolal bývalej účastníčke reality show Love Island Sabine Karáskovej (23), a aj keď mali mať vlani na jeseň vo vzťahu menšiu krízu, všetko je už v poriadku a vo februári spolu navštívili už po druhýkrát Uzbekistan. Spoznala tam aj Machovu mamu, čo sa Monike nepodarilo počas celého ich vzťahu. Ich dcéra má síce po nej meno Rumia, ale ani ona sa s babičkou osobne zatiaľ nestretla.

​Dlho vyzeralo, že Monika Bagárová je s otcom jej dcérky Ruminky šťastná, no postupne sa začala ukazovať trpká realita. Koncom roku 2021 sa rozišli, no onedlho už boli opäť spolu. Prešlo ale len pol roka a vjúli roku 2022 na svojom instagramovom profile Monika prekvapila správou: "Chcela by som vám oznámiť, že s Machom už spolu nežijeme. Dali sme tomu ako rodičia šancu, bohužiaľ, spoločný život nás už nerobí šťastnými." Veľmi rýchlo na to ju osud spojil s fešným karlovarským podnikateľom albánskeho pôvodu, Leonardom Lekajom, s ktorým tvoria doteraz šťastný pár.

Na ich spoločných fotografiách je často aj Rumia a ako tvrdí Monika, tvoria spolu šťastnú rodinu. Iste to neuniklo ani pozornosti Muradova, ktorý si teraz prekvapivo sype popol na hlavu. Priznáva, čo vo svojom živote ľutuje aazda hlavnú rolu v tom zohráva Rumia, no aj prešľapy z detstva. "V škole som sa zle učil. Predtým som aj veľa cestoval, keď maličká vyrastala. To bola tiež prehra. Ľutujem to, ale čas prosto nevrátiš," priznal sa moderátorke v českom rádiu Prostor.

Muradov od začiatku tvrdí, že najviac pre neho znamená jeho dcéra:

"Monika má nového partnera a ja jej to prajem, pretože jej dá to, čo ja som jej ja nedal. Nedokázal som ju urobiť šťastnou, ale ja som teraz šťastný a zažívam to, čo som nezažil s Monikou," zveril sa. Ako je známe, jeho novou partnerkou je Sabina Karásková, ktorá, ako Mach uznáva, to s ním tiež nemá ľahké, lebo stále veľa cestuje. "Naozaj málokto to pochopí, ale ona aj vďaka tomu, že má blízko k športu, tancuje a ešte trénuje dvakrát denne, tak tomu rozumie," priznal s tým, že Sabina mu doma skvelo varí aj počas diéty a plánuje s ňou aj spoločnú budúcnosť. "Určite chcem ďalšie dieťa. Trebárs to príde, ale všetko má svoj čas. Hlavne mať človeka, s kým to fakt chceš, a nie, že sa to omylom stane," dodal na záver zjavne životom poučený zápasník.

Mach sa o svoju dcérku stále zaujíma:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Makhmud Muradov (@makhmud_muradov)

Najčítanejšie