Jasno
16°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Hviezdny krásavec zvádza ťažký boj! Pre otravu krvi mu hrozí amputácia nohy!
Zdielať na

Hviezdny krásavec zvádza ťažký boj! Pre otravu krvi mu hrozí amputácia nohy!

Zdroj: youtube/screenshot

Slávny nemecký herec Til Schweiger (60), ktorý sa presadil aj v Hollywoode, leží so sepsou v nemocnici na Malorke. Jeho stav je vážny, hoci on sám verí, že sa mu podarí prísť už na blížiacu sa premiéru filmu Guya Ritchieho (55), The Ministry of Ungentlemanly Warfare, kde stvárnil jednu z hlavných úloh. Tá sa však koná v New Yorku a lekári mu taký dlhý let neodporúčajú.

​Nemecká filmová hviezda, Til Schweiger, bojuje s otravou krvi z rany na holennej kosti, ktorá sa mu stala už vlani v auguste. Leží v nemocnici na Malorke a dúfa, že bude čoskoro v poriadku. Chcel by si užiť slávu na červenom koberci v New Yorku, spolu s hercom Henrym Cavillom sú hlavnými postavami nového filmu Guya Ritchieho. "Ešte som sa nevzdal nádeje, že by to mohlo vyjsť," vyslovil Schweiger svoje nádeje pre denník Bild. Lekári sa však obávajú komplikácií, preto mu na to zatiaľ nedali zvolenie.

​Stav bol veľmi vážny, dokonca hrozilo, že hercovi budú musieť zapálenú nohu amputovať. Jeho deti Lilli (25), Luna (27) a Valentin (28) sa za ním ponáhľali na Malorku do nemocnice, aby ho podporili počas liečby. Leží tam už tretí týždeň a má stále horúčky. Berie silné antibiotiká, ale zatiaľ sa jeho stav nelepší. Ako spomínal pre Bild, vlani v auguste sa udrel do holennej kosti. "Dostali sa mi tam baktérie. Bohužiaľ, bolo to stále horšie a horšie," posťažoval sa. Stále mal veľké horúčky a aktuálne mal absolvovať magnetickú rezonanciu, dopplerovskú sonografiu a ultrazvuk. Sepsu rozhodne nemožno podceňovať, každoročne na ňu zomiera 140 tisíc ľudí po celom svete.

Pripomeňte si Tila v trháku Nehanební bastardi:

Začiatkom minulého roka sa Schweiger opakovane dostal na titulky, ale nebolo to v jeho prospech. Počas filmovania sa mal dopúšťať ako režisér násilností, dokonca ho nazvali tyranom. Podľa článku v Spiegli filmová spoločnosť Constantin Film poverila právnickú kanceláriu, aby poskytla správu o 50 zamestnancoch, ktorí sa zverili s ich skúsenosťami. "Obvinenie ma veľmi zasiahlo. Nikto sa ma nemusí báť. Som priateľský človek. Keby som bol tyran, tí istí ľudia by so mnou nepracovali znova a znova," namietal s tým, že to ale akceptuje a pracuje na sebe. "Nechcem, aby sa ma niekto bál. Sú situácie, keď som netrpezlivý. Ale aj za to sa ospravedlňujem," dodal. Azda mu teraz aj tí najväčší neprajníci želajú skoré uzdravenie.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Til Schweiger (@tilschweiger)

Najčítanejšie