Jasno
17°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Lela to už netají! Otvorene o Karlosových milenkách!
Zdielať na

Lela to už netají! Otvorene o Karlosových milenkách!

Archívna reportáž

K najsledovanejším tváram šoubiznisu sa v našich končinách sa už nejaký ten rok radí aj manželka zápasníka MMA Karlosa Vémolu (38), bývalá playmate zo Slovenska, Lela Vémola (34), za slobodna Ceterová. Upriamuje na seba pozornosť najmä na Instagrame ako influencerka, no v prvom rade je to jej dokonalá povylepšovaná figúra a tiež manželstvo s Vémolom, ktoré na nej ľudí lákajú.

Ktovie, koľko aférok mal Vémola naozaj, von sa ich dostalo len zopár a nie všetky priznal. "Ide najmä o pseudohviezdy českých sociálnych sietí Hanu Džurbanovú, Nikolu Lauberovú a Evu Feuereislovú, ktoré sú vedené snahou zničiť môjho klienta spoločensky, profesionálne a predovšetkým ľudsky," zhodnotil ostro kauzu spred rok Vémolov advokát a nič nepriznali. Už predtým sa ale od neho jeho partnerka Lela aj s ich dcérkou načas odlúčila kvôli jeho nevere s vnadnou fitneskou Lulu, teda Zdeňkou Černou.

Je zaujímavé, že vtedy sa o tom s Lelou v relácii Holčičky v televízii Jaromíra Soukupa rozprávala jeho už expartnerka Agáta Hanychová a aktuálne na Superchate.cz sa k tomu vrátila jeho súčasná milenka Gabriela Wolfová. Lela vtedy Agáte povedala, že už všetko uzavrela, napokon, bola to rana krátko po svadbe a nečudo, že nemala chuť sa v tom rýpať: "Netreba to rozoberať ani víriť, idem ďalej. Je to o tom, že si človek musí s tým mužom sadnúť a otvorene si povedať o určitých veciach. Povedať si, čo bude ďalej. Bez komunikácie by ten vzťah nefungoval, pretože keď si to nepoviete, je to problém."

Vémolovci sa pred časom blysli aj v Bratislave na premiére filmu Karlos:

​Wolfovej sa teraz zverila: "Sme verejne známi ľudia, o to je to horšie. Ľudia milujú tú šou. Nechápem tie ženy, že sa potrebujú zviditeľňovať na takých veciach. Je to úbohé a plytké." Karlosovi už vraj odpustila. "Som racionálna žena. Každý muž robí chyby. Aj takí muži, o ktorých by si to nikdy nepovedala. Ide o to, ako sa k tomu postaví muž aj tá žena a či sú natoľko silní, ako partneri i manželia a dokážu to prekonať. My sme to vždy prekonali, ešte nás to zblížilo. Sme silný pár. To je sila lásky," tvrdila Lela Gábine v Superchate. Napokon, musí vedieť, koho si vzala a za akých podmienok. Čakať trvalú vernosť by asi pri Karlosovi bolo nemožné.

Najčítanejšie