Skoro jasno
14°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Soukup sa poriadne hecol! Bábo má narodeniny, TOTO mu pripravil!
Zdielať na

Soukup sa poriadne hecol! Bábo má narodeniny, TOTO mu pripravil!

Archívna reportáž

Práve pred rokom porodila dcéru Rozáriu influencerka Agáta Hanychová (38), nechýbal pri tom ani jej otecko Jaromír Soukup (55). Deň pred prvými narodeninami mal Soukup dcérku v rámci striedavej starostlivosti doma u seba a stihol pre ňu pripraviť aj narodeninovú oslavu s tortou, výzdobou s balónmi, aj darčekmi. Tortu vraj piekol a vyzdobil ovocím on sám.

​O svojej láske k dcérke Rozárke sa Jaromír Soukup nedávno zveril pre Expres.cz: "Ja na nej úplne lipnem, je to moje ročné dievčatko, stredobod môjho záujmu". Dokazuje to aj tým, že pre ňu vlastnoručne upiekol narodeninovú tortu a vyzdobil ju ovocím, ktorým vytvoril číslo jeden. Na svojom instagramovom profile nezabudol zdieľať fotografie z predvečera osláv, kde nechýbala torta, darčeky a farebné balóniky.

Nepochybne sa predvedie s oslavou pre ročnú Rozárku aj jej mama, Agáta Hanychová. Oslavy vie pripraviť naozaj na jednotku, ako to neraz ukázala, napríklad aj vlani v septembri, keď na šieste narodeniny dcérky Mii, ktorú má s exmanželom Jakubom Prachařom, v záhrade pripravila mega oslavu s tematikou Barbie. Iste ale aj pre Rozárku pripraví niečo špeciálne na jej prvé narodeniny, zatiaľ neukázala, ako vyzerala samotná "párty", ale už je sa pochválila, koľko darčekov malá Rozárka dostala. Dievčatko to ale zatiaľ nevie posúdiť, ako ju asi veľmi nezaujímajú darčeky, tak ju nezaujíma ani oslava a už vôbec nie spor jej rodičov.

Takto pred rokom si ešte vyznávali lásku:

​Zatiaľ sa ukazuje, že na Jaromírovej strane je aj súd v rámci riešenia striedavej starostlivosti o Rozárku s Agátou. Ona sama už zrejme pochopila, že bude pre ňu prijateľnejšia dohoda so Soukupom, ktorú v rámci jej pokusu o zmier promptne spísal spolu s jeho elitnou advokátkou. Ako tvrdila v podcaste na Herohero s názvom Agáta a Ornella, podpísala ju, aj keď vraj bola pre ňu extrémne nevýhodná a oberá ju o dcérku už aj na noc, ale vraj bola celkom bezmocná voči ďalším pokračovaniam ich sporu o dcérku. Ostáva veriť, že obom stále leží na srdci najviac to, aby bolo všetko v prospech ich dcérky.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jaromir Soukup (@jaromir_soukup)

Pre ženu

Najčítanejšie