Jasno
16°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Hviezdna herečka ukázala 18-ročného syna a ľuďom padla sánka! Úplná KÓPIA!
Zdielať na

Hviezdna herečka ukázala 18-ročného syna a ľuďom padla sánka! Úplná KÓPIA!

Archívna reportáž

Gwyneth je šťastná v druhom manželstve

Na svoje dve deti je hviezdna hollywoodska herečka Gwyneth Paltrow (51) patrične hrdá. Zatiaľ čo jej staršia dcéra Apple je už takmer rok plnoletá, mladší syn Moses dospel "v občianskom" až teraz. Slávna mama svoje deti miluje nadovšetko, o čom svedčí aj ich neustále velebenie v jej komentároch na sociálnych sieťach. Aj v rámci gratulácie k Mosesovej plnoletosti neopomenula vyzdvihnúť jeho skvelé vlastnosti. Mnohí si však všimli skôr jeho až neuveriteľnú podobu s rodičmi.

​V pondelok 8. apríla na svojom instagramovom profile zverejnila Gwyneth Paltrow fotografiu syna Mosesa. V komentári napísala: "Všetko najlepšie k 18. narodeninám, syn môj. Som tak hrdá na to, kto si. Milujem tvoju citlivosť, brilantnosť a tichý humor. Obdivujem, ako hlboko ideš do oblastí, ktoré ťa zaujímajú, stávaš sa expertom na syntetizátory z 80. rokov a francúzsku novú vlnu. Milujem, ako veľmi miluješ ľudí, ktorých miluješ, ale aj to, aký si vo vnútri. V tej tvojej krásnej hlave je taký nádherný svet nápadov a harmónie."

Krásne vyznanie matky synovi ešte doplnila: "Som neuveriteľne hrdá na to, akou osobou si dnes, keď prekračuje prah do dospelosti. Milujem ťa viac ako slová dokážu povedať, Moses, úplne ma ohromuješ." Jej sledovatelia si ale okrem krásneho vyznania všimli ešte niečo - skutočne až neuveriteľnú podobnosť Mosesa s jeho rodičmi, no ajmä s otcom, spevákom kapely Coldplay, Chrisom Martinom. "Nevytvorila ho umelá inteligencia? Neviem, na koho sa podobá viac," pýtal sa niekto v komentári. "Totálny mix oboch rodičov. Pekný chlapec!" vyjadril sa iný a podobných komentárov bolo mnoho. Vtipný bol ten, kde ktosi písal, že Chris Martin stlačil "copy - paste".

Coldplay sú na scéne už 25 rokov:

​Vlani na jeseň sa Paltrow otvorene priznala k pocitu smútku, keď Mosesa a jeho nevlastného brata Brodyho (17), syna jej manžela Brada Falchuka, vypravovala na univerzitu. Už to však zažila, keď jej dcéra Apple začala v roku 2022 študovať na vysokej škole. "Materstvo ma tak veľmi definovalo a tak napĺňalo. Je to v podstate 20 rokov, čo som bola zviazaná školským kalendárom – aký to bude pocit bez toho? Na jednej strane hlboký pocit neskutočného smútku. Na druhej strane sa presne toto malo stať, aby nadviazali spojenia a boli odolní. To presne chcete. A to znamená, že majú odísť z domu," vyznala sa z pocitu matky, aké zažíva azda každá.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Najčítanejšie