Jasno
16°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Soukup prvýkrát o vzťahu s Agátou - ľutuje to, šokovala ho jej svadba..? TOTO ho mrzí najviac!
Zdielať na

Soukup prvýkrát o vzťahu s Agátou - ľutuje to, šokovala ho jej svadba..? TOTO ho mrzí najviac!

Archívna reportáž

Vzťah medzi Agátou Hanychovou (38) a Jaromírom Soukupom (55) sa intenzívne prepiera snáď od ich zoznámenia. Tak, ako sa nečakane dali dokopy pred necelými dvomi rokmi, tak nečakane sa po niečo vyše roku rozišli. Medzitým sa im však narodila dcéra Rozárka. O tom, ako vníma po rozchode s Agátou situáciu ohľadom ich ďalšieho fungovania, sa Soukup po prvýkrát vyjadril obsiahlejšie až teraz. Na rozdiel od Agáty, nechce žiť svoj život verejne.

​Ako to už medzi partnermi po rozchode často býva, zostáva medzi nimi ešte nejakú dobu pocit trpkosti. Pre Jaromíra Soukupa to bol šok, keď sa vlani v septembri dozvedel, že sa s ním Agáta Hanychová rozišla, lebo mu to vraj nepovedala osobne. "O rozchode som sa dozvedel cez Instagram," šokuje tento spoluvlastník televízie v rozhovore, ktorý poskytol pre Expres.cz. Majú však spoločnú dcérku, čo ich naďalej zväzuje a o to, v akej miere sa budú o ňu starať, bojovali na súde. Po Agátinej výzve na zmier na veľkonočné sviatky jej Jaromír poslal dohodu o striedavej starostlivosti, ktorú podpísala, hoci je podľa jej slov pre ňu nevýhodná.

Soukup odmieta zverejňovať dcéru tak na fotkách, ako aj v bližších detailoch o nej. "Ja na nej lipnem, je to moje ročné dievčatko, stredobod môjho záujmu. Budem sa o ňu starať a všetky dohody sa týkajú dcéry," hovorí tento trojnásobný otec. Či napriek podpísanej dohode s Hanychovou bude ešte aj ďalší súd, ale nevie. "Máme spoločné dieťa, musíme nájsť cestu, ako sa o neho starať. Každý si ideme svojim životom a robíme ďalšie rozhodnutie. Cesty sa rozišli. Či sú tie rozhodnutia dobré alebo zlé, sa ukáže," zamýšľal sa nad ich rozchodom. No vraj nevie, či za tým bol Mirek Dopita. Jej svadbu s ním nepovažuje ale za zradu, aj keď mu to nebolo príjemné, ako úprimne priznal.

Mali sa brať, napokon si vzala iného, no ostala tu dcérka, ktorá ich spája navždy:

"Máme spoločné dieťa, tak je to o to bolestivejšie, pretože ten rozchod nikdy nedokončíte, to dieťa vás stále spája. Máte záujem o jeho šťastie, zdravie a aby sa pekne správalo a vyrastalo v šťastnom prostredí, musíme nájsť cestu, ako sa o neho starať," vysvetľoval Soukup. Hoci je s rozchodom dávno vyrovnaný a ani Agátin nový vzťah ho už netrápi, mrzí ho, že Agáta predáva dary, ktoré od neho dostala. "To určite príjemné nie je, ale je to jej rozhodnutie. Som presvedčený, že časom budem na vzťah s Agátou spomínať v dobrom, tak to býva. Negatívne emócie majú kratšiu životnosť než pozitívne," vyjadril prekvapivo optimisticky vývoj vzťahu k expartnerke aj do budúcnosti, odmieta sa hrabať v minulosti. "Nebudem premýšľať, či to bola chyba, alebo nie, za rozhodnutie človek musí niesť zodpovednosť," hovorí tento ostrieľaný podnikateľ, no tiež zábery z odovzdávania Rozárky dokazujú, keď pri Agáte neraz dáva najavo hnev, že ešte celkom nevychladol. Asi to chce skutočne čas.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Expres.cz (@exprescz)

Najčítanejšie