Jasno
35°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Kardashianka a Beckham to odpískali! Len pred mesiacom pritom vzťah verejne potvrdili!
Zdielať na

Kardashianka a Beckham to odpískali! Len pred mesiacom pritom vzťah verejne potvrdili!

Archívna reportáž

Ani nie rok po tom, čo sa Kim Kardashian (43) zaľúbila do hráča amerického futbalu Odella Beckhama Jr. (31), sa ich vzťah zrejme skončil. Pritom iba nedávno Kim poznamenala, že sa jej páči myšlienka na piate dieťa. Pred pár dňami ale zverejnila selfie, pod ktorú napísala záhadný titulok s nápisom "miss u". Mnohí jej fanúšikovia v tom videli znamenie, že sa Kim lúči s Odellom, s ktorým ju spájajú od septembra 2023.

​Po rozchode s Kanye Westom si Kim Kardashian užila deväťmesačný románik s komikom Petom Davidsonom (30).
Kim a Pete sa prvýkrát dali dokopy v októbri 2021, po tom, čo Kim vystúpila v programe Saturday Night Live. Ich pracovné povinnosti im ale neumožňovali byť často spolu, a tak sa dvojica po necelom roku rozhodla zostať len v priateľskom vzťahu. Vlani na jar už mala Kim randiť s Odellom Beckhamom Jr., hráčom amerického futbalu, verejne sa ale spolu ukázali až v septembri. Začiatkom februára ich spolu ešte videli v Las Vegas.

Nedávno tvrdil zdroj pre DailyMail.com, že Odell ako voľný hráč zvažuje prestup z Baltimore Ravens do obľúbeného tímu Kansas City Chiefs, kde hrá aj priateľ Taylor Swift, Travis Kelce, v snahe byť bližšie ku Kim, ktorá žije v LA a vraj s kráskou plánoval spoločnú budúcnosť. "Miloval čas strávený v Baltimore a možno s ním opäť podpíše zmluvu, ale má oveľa viac možností a teraz sa chystá využiť svoj osobný život na podporu svojho profesionálneho života," prezradil zdroj. Dodal však, že "netreba ešte uvažovať o žiadnych svadobných zvonoch, teraz je to len o zábave".

Kim má zjavne slabosť pre mužov čokoládovej pleti, podobne, ako jej sestry, okrem Kourtney:

Pár však už spolu verejne nevideli od 10. marca, keď sa ukázali na večierku Vanity Fair Oscars v Los Angeles. Potom mali spolu zamieriť do Chateau Marmont na párty Jay-Z a Beyonce. Kris Jenner ale povedala pre People, že jej dcéra Kim nemá zatiaľ v pláne sa vydať. Minulý piatok sa Kim objavila so svojím bývalým manželom Kanye Westom na basketbalovom zápase ich syna Sainta a správala sa voči nemu priateľsky. Majú spolu štyri deti, North (10), Sainta (8), Chicago (6) a Psalma (4). Odell Beckham má syna Zydna s bývalou priateľkou Lauren Wood, vytvorili by teda poriadne veľkú rodinu. No ako sa zdá, Kim to zrejme opäť nevyšlo.

Najčítanejšie