Jasno
35°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Tvrdí, že na ňu nechce hádzať špinu, a potom povie TOTO! Patrasovej pomôže podľa Slováčka len zázrak!
Zdielať na

Tvrdí, že na ňu nechce hádzať špinu, a potom povie TOTO! Patrasovej pomôže podľa Slováčka len zázrak!

Archívna reportáž

Felix Dádu 7 rokov ponižoval verejne známym mileneckým vzťahom, niektorí sa nečudujú, že ju to psychicky zlomilo

Ako veľmi je to vážne s Dagmar Patrasovou (67) a jej údajným alkoholizmom neustále opakuje jej manžel Felix Slováček (80). Ona to popiera a na oplátku naznačuje niečo o jeho senilite. Ich dcéra Anička Slováčková a syn Felix Slováček mladší sa k tomu veľmi vyjadrovať nechcú, nečudo, nie je to príjemná téma. To, čo tvrdí Dádin manžel, je ale doslova alarmujúce.

​Dáda to s Felixom nikdy nemala ľahké, napokon sám priznáva, že na vernosť si veľmi nepotrpel. "Nikdy neviem, čo ma v ten deň stretne. Každý koncert je nielen dobrodružstvo, ale aj boj o priazeň. A je to nádhera, keď to vyjde. Niekedy si príde nejaká fanúšička pre podpis a zostane so mnou na kávu. A môže byť z toho aj viac. Bozkom to začína a v posteli to skončí, poznáte to," priznal pred rokom so smiechom. Jeho manželka sa s tým ale nikdy nezmierila a najmä počas jeho sedemročného verejne známeho vzťahu s milenkou Luciou Gelemovou veľmi trpela.

Je pravdepodobné, že práve vtedy začal jej údajný problém s alkoholizmom. Zdá sa, že si nevie odoprieť pohárik už ani pred jej verejným vystúpením, ako to bolo nedávno na jednej akcii, ktorej sa zúčastnila spolu s manželom Felixom. Výsledok vnímala verejnosť veľmi rozpačito. "Dáda je, žiaľ, nemožná. Ale to nemá cenu riešiť. Nemôžem ju niekam zavrieť. A čo iného mám robiť? Podľa nej nemá žiadny problém. Je to pritom čím ďalej horšie. Fakticky nemá predstavu o čase. Je mi úplne trápne sa o tom baviť. Nevidím riešenie," opäť raz nepodržal Slováček manželku v rozhovore pre eXtra.cz.

Prednedávnom Slováček prekvapivo uznal, že Dagmar je azda nešťastná aj kvôli nemu:

"Stále je to moja manželka a nechcem na ňu hádzať špinu. Je taká, aká je, každý nech si to porovná sám so svojou skúsenosťou. Kto to v rodine zažil, ten vie. Kto to nezažil, tak ma aj tak bude pranierovať. Neviem, musel by sa asi stať zázrak, to je možno naša posledná nadej," pokračoval hudobník, ktorý má sám toho na rováši nemálo, doteraz nemá problém ani verejným flirtovaním, neraz zjavne tiež potúžený alkoholom. Pred vyše rokom sa vyjadril, že by chcel manželku zbaviť svojprávnosti. "Pokiaľ proti svojej vôli nepodstúpi liečbu, tak umrie. Je mi to strašne ľúto, že to tak musím povedať, ale tak to je," tvrdil a Dádu to mimoriadne rozhodilo, dokonca začala hovoriť o rozvode. Ich dcéra ale hovorí, že sa "obaja milujú a bez seba nedokážu fungovať". Smutné je, že tento príbeh zrejme nebude mať pekný koniec. Hoci zázraky sa občas dejú...

Najčítanejšie