Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Lucie Bílá využila príležitosť, poriadne si to odskákal jej Radek!
Zdielať na

Lucie Bílá využila príležitosť, poriadne si to odskákal jej Radek!

Archívna reportáž

Lucie je hrdá na úspechy svojho milovaného

S Veľkonočnými sviatkami sa tento rok spájala aj radosť z príjemného jarného počasia. Menšiu už mali mnohé dievčatá a ženy zo šibačky, keď sa podaktorí muži dobre zabávajú, ako ich vyšľahajú korbáčom a niekde aj vyoblievajú vodou. Lucie Bílá to mala tento rok inak a svojho partnera Radka Filipiho poriadne prekvapila.

​Tradície sa počas Veľkonočných sviatkov hlavne na vidieku dodržiavajú dodnes. Drží sa ich aj česká speváčka Lucka Bílá a jej partner Radek Filipi. Na Veľkonočný pondelok nemôže chýbať šibačka, aby vraj ženy a dievčatá zostali zdravé, svieže a pekné. Také "čary" by si ale iste zaslúžili aj páni, a tak ich oplátku môže ženy vyšibať v utorok, no tento rok bola ešte výnimočnejšia situácia. Každý prestupný si to vraj môžu ženy užiť aj v pondelok, táto myšlienka sa zapáčila aj Lucke a hneď sa toho chytila.

Aby svojich sledovateľov na sociálnej sieti pobavili, nakrútili Radek s Luciou video, v ktorom zachytili ako u nich prebiehala veľkonočná šibačka. Na začiatku videa vidieť Radka s korbáčom ako si hovorí: "Ideme na to, náčinie pripravené, tento rok budem na Lucinku dobrý." Vtom sa spoza rohu na neho vyrútila Lucie s obrovským korbáčom a on začal v panike utekať. Dopadlo to ale dobre, žiadna "šľahanica" sa nekonala, Lucka svojho Radka zahrnula namiesto rán korbáčom pusinkami. Video malo medzi jej fanúšikmi veľký úspech, ako vždy, veľmi ich títo vtipkári pobavili.

Je až neuveriteľné, že Lucie spočiatku vzťahu s Radkom neverila a rozišla sa s ním:

​K sviatkom zverejnil tento sympatický pár aj ich spoločnú fotku so želaním: "Krásnu Veľkú noc vám všetkým." Lucka na nej vyzerá veľmi mladistvo a je vidieť, že je šťastná a spokojná. V náručí svalnatého Radka sa drobná speváčka cíti zjavne bezpečne a navyše sa jej páči aj jeho zmysel pre humor, ako sa neraz vyjadrila, no pred oltár sa stále nechystá. Vlani v októbri zdieľali vtipné video, kde Radek lákal Lucku do sobášnej siene, ale ona mu utiekla. Ako povedala speváčka, neponáhľajú sa, hoci sa už zasnúbili. "Myslím, že je ešte čas... Takto je to krásne, tak prečo to meniť," konštatovala a zdá sa, že skutočne ten papier k idylke nepotrebujú.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Bílá (@luciebila)

Najčítanejšie