Jasno
22°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Belohorcovej manžel dostal poriadnu nakladačku! Vojna s českou herečkou pre ŠVÁBY!
Zdielať na

Belohorcovej manžel dostal poriadnu nakladačku! Vojna s českou herečkou pre ŠVÁBY!

Archívna reportáž

Hájekovci sa do Španielska presťahovali z Miami, v Marbelle sa im ale nepáčilo

Ani na Veľkonočné sviatky nedopriali "pokoj zbraniam". Dvaja rivali v realitách na Tenerife, herečka Alica Bendová a Vlasta Hájek s manželkou Zuzanou Belohorcovou, si opäť skočili do vlasov. Témou bol tentokrát hmyz. Najskôr Bendová obvinila Hájka, že proti nej poštval klienta, potom jej nič nedaroval ani on. Na jednom z Kanárskych ostrovov, Tenerife, si kúpilo nemálo známych tvárí z našich končím nehnuteľnosť ako investíciu. Bendová má tri aj na prenájom, Hájek má so Zuzanou realitnú kanceláriu a všetci bojujú o zákazníkov.

​Kto už bol na Tenerife, ale v podstate kdekoľvek v južanských prímorských krajinách, zrejme neraz uskakoval zhnusene pred bežiacim švábom. V teple sa im darí a napriek veľkej snahe úradov o ich vykynoženie častou dezinsekciou sa ich nedarí zlikvidovať. Česká herečka Alica Bendová, ktorá tam vlastní tri nehnuteľnosti, ktoré prenajíma turistom, opísala aktuálnu trpkú skúsenosť s nespokojným hosťom.

"Zaplatil si u nás dovolenku v apartmáne pri pláži, ktorý tak milujete, a bol prekvapený, že stretol švába a mravca. Áno, niekedy sa stáva, že neposlúchajú rozkazy a pokojne vbehnú dovnútra... Samozrejme pekný živočích to nie je, ale nikomu neubližuje. Za celú dobu, čo prenajímame, k nám zablúdili tí chudáci DVAJA," ozrejmila spolužitie s hmyzom. Zákazník sa okamžite presťahoval inam a Bendovej vraj hrozil likvidáciou a zničením a tiež sa vyhráža bulvárom. "Trochu som sa informovala, presťahoval sa vraj niekam k pánu Hájkovi, tak neviem, akú to má súvislosť, ale možno trochu tuším," naznačila, odkiaľ podľa nej vietor fúka.

Alice a jej úprimný rozhovor o živote:

Vlasta Hájek na tieto obvinenia s manželkou Zuzanou zareagoval na Veľkonočnú nedeľu: "Musíme reagovať. Po prvé, toho pána nepoznáme. Po druhé, s touto kauzou nemáme nič spoločné. A po tretie, ak má niekto v byte bordel, nečudo, že sa ti toto môže stať. Bol by som rád, keby si moje meno, meno mojej firmy ani mojej manželky už nebrala do huby. Prestaň ma a našu firmu stále dokola atakovať. Keby si ten byt nechala dvakrát ročne vyplyňovať a nešetrila, toto by sa nikdy nestalo." Požiadal ju, aby jeho meno zo svojho postu vymazala, inak to bude riešiť súdnou cestou. Ako zvykne, pridal aj pár drsnejších slov na adresu herečky.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vlasta Hajek (@scuderiaboys)

Napriek "dobrej rade" Hájeka, aby sa k nemu už nevyjadrovala, dala von Bendová rozsiahly príspevok, kde mu poriadne naložila. "Ja a moja rodina sa ozaj nemôžeme nechať urážať z úst niekoho tak prízemného a hlúpeho. Skúsenosť s hlasovými nočnými správami, ktoré sú vážne nepublikovateľné si zažilo, žiaľ, mnoho ľudí z môjho alebo vzdialenejšieho okolia," napísala Bendová s tým, že už bude všetko riešiť len cez právnikov, a keď bude treba, zverejní aj tie spomínané správy. Podľa viacerých indícií Hájek nemá práve dobrú povesť medzi Čechmi na Tenerife, ale keď ide o biznis, ide o všetko. Isté je, že tento spor ešte zrejme nekončí.

Najčítanejšie