Jasno
35°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Koniec celebritného páru?! Hailey Bieber spravila radikálne rozhodnutie!
Zdielať na

Koniec celebritného páru?! Hailey Bieber spravila radikálne rozhodnutie!

Archívna reportáž

Už dlhšiu dobu sa vedú na sociálnych sieťach dohady o kríze vo vzťahu slávnej manželskej dvojice, Justina Biebera (30) a Hailey Bieber (27). Otec Hailey, herec Stephen Baldwin (57), požiadal začiatkom marca na Instagrame o modlitbu za nich. Jeho dcéru to vtedy poriadne nahnevalo, no ich fanúšikovia sa znepokojili, či sa nedeje niečo vážne v ich vzťahu či zdravotnom stave. Ukazuje sa, že niečo na tom zrejme bude a Hailey sa práve odhodláva k radikálnemu kroku.

​Ako prezradil zdroj z blízkosti manželského páru Bieberovcov pre In Touch Weekly, ich päťročné manželstvo prechádza krízou. Hailey sa nevie spamätať z "neznesiteľného skúmania" na sociálnych sieťach po tom, čo jej otec Stephen Baldwin opätovne požiadal na Instagrame o modlitby za nich. Po stresujúcom období má vraj Hailey zvažovať, že požiada súd o dočasné odlúčenie od svojho hviezdneho manžela.

Už na začiatku ich manželstva čelila Hailey ťažkým výzvam kvôli narušenej psychike Justina, ale rozhodla sa "vydržať" bez ohľadu na to, "ako to dopadne". Pomohla jej rodina, hlavne mama, ktorej sa neraz vyžalovala do telefónu. "Ja to jednoducho nedám. Nie je možné, aby som to dokázala, ak to tak bude navždy," nariekala, ale mama ju v telefóne upokojovala, že to prejde, bude to v poriadku, len nech je zdravá. Ani to sa však celkom nepodarilo a pred dvomi rokmi utrpela mŕtvicu kvôli krvnej zrazenine v mozgu, našťastie ju dali lekári v nemocnici do poriadku.

Ostatné roky sprevádzajú Bieberovcov rôzne problémy:

​Justinovi zas stanovili diagnózu syndrómu Ramsay Hunt, kvôli čomu zrušil svoje turné a trávil viac času doma, čo zrejme viedlo k napätiu medzi ním a manželkou. "Hailey má problémy. Potrebuje len čas, aby si vyriešila veci a chce chvíľu žiť sama," prezradil nemenovaný zdroj z ich blízkosti. Napriek tomu oslávila s manželom 1. marca jeho narodeniny. Na Instagram napísala: "30!!?? To ubehlo rýchlo. Slová nikdy nedokázali skutočne opísať krásu toho, kým si. Všetko najlepšie k narodeninám... láska môjho života, na celý život." Aj keď o rozvode neuvažuje, chápe, že jej partner "sa cíti zranený a zmätený, ale aj ona sa cíti stratená. Potrebuje len prestávku," prezradil zdroj, kam sa zrejme aktuálne posunie vzťah Bieberovcov.

Najčítanejšie