Jasno
33°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Čo Agátu zlomilo? Otcom jej dcér napísala verejne prosbu, už nechce bojovať!
Zdielať na

Čo Agátu zlomilo? Otcom jej dcér napísala verejne prosbu, už nechce bojovať!

Archívna reportáž

Inokedy hustá a bojovná influencerka Agáta Hanychová (38) na Veľký piatok poriadne šokovala svojou výzvou k otcom jej dvoch dcér, Mii (6) a Rozárky (11 mesiacov). Akoby vyvesila bielu vlajku na znak svojho ústupu. Ako Jakub Prachař (40), tak aj Jaromír Soukup (55) s ňou bojujú na súdoch za zákaz zverejňovania ich dcér, o výšku výživného, aj striedavú starostlivosť. Pre Agátu je to nielen psychická, ale aj veľká finančná záťaž kvôli sumám, ktoré dáva za advokátske služby a zrejme s tým už chce skončiť.

​Zdá sa, že Agáta Hanychová pochopila, že na súdoch ťahá za kratší koniec. Ako povedal zdroj Expresu, snažila sa zo seba robiť chuderku, ktorá zarába iba 15 tisíc korún, v prepočte cca 600 eur, čo jej ale nevyšlo. V stredu na súde s Jakubom Prachařom, ktorý sa dal zastúpiť advokátom, jej však predložili dôkazy, že za jej podcast s Ornellou Koktovou majú mesačne údajne 6 eur od každého zo 4 600 odberateľov na HeroHero, 200 000 korún dostala od eXtra.cz za účasť na jej svadbe s Dopitom a na Instagrame má ďalšie peniaze za reklamy na rôzne produkty.

Jakub ale nechce nič pre seba. "Prachař požaduje, aby peniaze z reklám na Instagrame, v ktorých figurovala či figuruje Mia, šli na účet jeho dcéry," uviedol zdroj. V oficiálnom dokumente stálo: "Otec vo svojom návrhu brojí proti tomu, aby matka zverejňovala fotografie a videá ich neplnoletej dcéry na sociálnych sieťach, využívala ju k propagácii služieb a produktov a vťahovala ju do mediálneho sveta a svojich verejných výstupov." Niečo v tom zmysle zrejme na súde žiada od Agáty pre ich dcéru Rozárku aj Jaromír Soukup, hoci v tom prípade zrejme nejde o peniaze, ale prosto zákaz ako taký kvôli bezpečnosti dievčatka.

Jakub si otcovstvo užíva:

​Na Hanychovú je už toho asi priveľa, a tak oboch oteckov oslovila na Instagrame: "Veľká noc je sviatkom nádeje... Milí oteckovia J+J! Prosím ukončime mediálny a súdny boj. Kvôli pohode našich detí už súhlasím so všetkým. Plaťte výživné, aké si myslíte, že si vaše dcéry zaslúžia. Rešpektujem vaše prianie dcéry nefotiť. Píšem Vám verejne, rovnako ako verejne prebieha spor. Všetci zúčastnení potrebujeme pokoj. Ďakujem. Matka vašich dcér: Mii a Rózy." Niet pochýb, že by sa Agáte uľavilo, ak by sa už súdnych ťahaníc zbavila, no len ťažko sa dá veriť tomu, že by to šlo tak ľahko, jedným insta príspevkom. Pre ŽivotvČesku.cz odpísal k Agátinmu apelu Jaromír Soukup len stroho: "Slová pani Dopitovej na Instagrame komentovať nebudem." Jakub Prachař sa zatiaľ nevyjadril, ten sa ale mediálnym výstupom v súvislosti so súkromí vyhýba.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Najčítanejšie