Jasno
33°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Krampol sa otrávil sa pre rozchod s mladou frajerkou?! Nakričal na svoju kamarátku, tá ho varovala!
Zdielať na

Krampol sa otrávil sa pre rozchod s mladou frajerkou?! Nakričal na svoju kamarátku, tá ho varovala!

Zdroj: youtube/screenshot

Napriek vysokému veku a zdravotným problémom neprešla Jiřího Krampola (85) stále jeho vášeň k ženám. Aktuálne bol nejaký čas údajne po uši zamilovaný do o polovicu mladšej ženy. Atraktívna produkčná Jana Kroupová bola s Krampolom spájaná posledné týždne, no vraj preskočila iskra už pred dvomi rokmi. O 40 rokov mladšia žena však Jirkovi po prepustení z nemocnice oznámila, že za ňou prišiel jej priateľ, a tak nemôže prísť na dohodnutú večeru, na ktorú Krampol všetko pripravil. A to ho úplne vzalo.

​Ktovie, či len z rozrušenia, alebo vedome, to však herec podľa všetkého prehnal s liekmi na upokojenie. "Rozrušilo ma to, potreboval som sa upokojiť," povedal pre Blesk.cz herec, ktorého našiel sused v bezvedomí a okamžite volal sanitku. Krampola pred podobným scenárom, teda pred rýchlym koncom jeho aférky, varovala aj jeho najlepšia kamarátka, herečka Uršula Kluková (82). Poznajú sa už roky, jeden čas bola do neho dokonca vraj aj zamilovaná. To je už dávno preč, no stále jej na Jirkovi záleží.

Spočiatku možno jeho vzťah s o polovicu mladšou ženou nekomentovala, napokon vyzeralo to vraj pekne. "Jirka je po jej boku nesmierne šťastný. Jej spoločnosť mu robí neskutočne dobre, žiari vedľa nej ako slniečko," vyjadril sa nemenovaný zdroj z jeho blízkosti. Hneď však dodal: "Ale bohužiaľ všetko vidí ružovými okuliarmi. Stále dúfa, že sa k nemu nasťahuje a bude s ním, ona je ale už niekoľko mesiacov vo Švajčiarsku so svojím priateľom, ktorý je pokerový hráč, do Česka jazdí len na otočku.

Krampol a Kluková spolu príležitostne vystupujú už roky:

Vedeli to vraj všetci, a Uršula sa snažila Jirku varovať pred trpkým koncom, keď mu údajne len jemne naznačila, že ten vzťah nie je v poriadku. To, čo nasledovalo, ju však zaskočilo. "On na mňa kričal do telefónu, že Jáju miluje. Opáčila som, že ona ale, bohužiaľ, jeho nie. A bolo zle," posťažovala sa. "Iba som ho upozornila na to, čo mu hrozí. Jirko, zosmiešniš sa. Nemusel hľadať nové kamarátky, má tu mňa," dodala herečka s ľútosťou. Jana Kroupová sa oficiálne k Jiřímu nepriznáva, ale predvlani po skončení tlačovky ku Krampolovmu dokumentu Život je sranda sa na následnej párty riadne odviazala, nechýbali pri tom úsmevy, dotyky a napokon aj horúce dotyky. Ako sa ale ukázalo viesť dva vzťahy naraz sa prosto nedalo donekonečna, akurát to Jirku stálo ďalšiu hospitalizáciu.

Najčítanejšie