Skoro jasno
11°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Kedy sa to stalo?! Belohorcová sa pochválila videom s dcérou, ľudia neveria vlastným očiam!
Zdielať na

Kedy sa to stalo?! Belohorcová sa pochválila videom s dcérou, ľudia neveria vlastným očiam!

Archívna reportáž

Pre známu influencerku Zuzanu Belohorcovú (48) je rodina na prvom mieste a so svojimi sledovateľmi rada zdieľa, čo sa u nej doma deje. Spolu s manželom Vlastom Hájkom (49) vychovávajú párik detí, dcéru Salmu (14) a syna Nevia (10). Zuzana sa ale nezabúda starať ani o seba, čo aj vidno. To, že čas ale neúprosne letí, je zjavné najmä z toho, ako už vyrástla jej dcéra. Je takmer rovnako vysoká ako jej mama a ťahá ju to k modelingu.

​Terasa domu Zuzany Belohorcovej a jej manžela Vlastimila Hájka na Tenerife s úchvatným výhľadom na oceán, je ideálne miesto na relaxáciu. Zuzana s dcérou Salmou si ho vybrali aj na ich spoločné fotenie. Obe mali na sebe rovnaký nohavicový kostým, jedna v zelenej a druhá oranžovej farbe. Video aj s fotkami zdieľala Zuzana na Instagrame a ľudí poriadne prekvapilo, ako Salma vyrástla.

"Zo Salminky vyrástla krásna mladá slečna, ktorá sa mení pred očami v nádhernú ženu. Verím, že to ako rodičia ukočírujeme a vydá sa do života správnym smerom. Rodina a rodinný základ je ten najväčší dar, ktorý máme a ktorý si musíme chrániť. A nikdy nezabúdajte na jedno dôležité životné pravidlo, že naše deti sú obrazom svojich rodičov," pridala hrdá mama komentár k ich spoločným fotkám. Salma na nich pózuje akoby bola skúsenou modelkou a po tom malom dievčatku už nie je ani stopy. Je aktívna aj na svojom instagramovom profile, kde má už vyše 15 tisíc sledovateľov a je jasné, že mama je pre ňu veľkou inšpiráciou.

Toto prezradila Zuzana o svojej dcére:

Dospievajúcej slečne rodičia nechcú nič zakazovať, keďže, ako je známe, zakázané ovocie chutná najviac. Zrejme po mame Salma zdedila aj talent predvádzať sa pred fotoaparátom aj kamerou. Zuzana si myslí, že je stvorená pre modeling. Na zdieľané video, kde spolu obe pózovali, prišlo veľa komentárov. "Bože môj, kedy tak vyrástla?! To nie je možné. Je čím ďalej krajšia. Tiež má byť po kom," napísala jedna ich obdivovateľka. "Sledujem vás už dlho a Salminku si pamätám ako malé dievčatko. Hrozne to letí. Krásne ste obe," pridala sa ďalšia. Niet pochýb, že s maminou podporou sa Salme podarí dosiahnuť to, o čom sníva.

Aj malý Nevio je fešáčik, Salma je už ale skutočne veľká slečna:

Najčítanejšie