Skoro jasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Pôjde Leo do chomúta?! TOTO mal byť dôkaz, že sa kráska dočkala zázraku!
Zdielať na

Pôjde Leo do chomúta?! TOTO mal byť dôkaz, že sa kráska dočkala zázraku!

Archívna reportáž

Leo je známy bojovník za záchranu planéty

O hviezdnom hollywoodskom hercovi Leonardovi DiCapriovi (49), ktorý v novembri oslávi päťdesiatku, sa už hovorí ako o starom mládencovi. Hoci sa okolo neho motalo vždy veľa žien, s viacerými mal aj viacročný vzťah, do chomúta ho zatiaľ žiadna nedostala. Už pár mesiacov sa po jeho boku objavuje talianska modelka Vittoria Ceretti, ktorá má dvadsaťpäť rokov, a to sa zatiaľ javil byť hraničný vek ženy, keď už Leo vymieňa za mladšiu. Urobí teraz výnimku?

​Od vlaňajšieho augusta chodí Leo s talianskou kráskou Vittoriou a ako je pre neho typické, opäť si vybral známu modelku. Modelingu sa venuje od štrnástich rokov a spolupracovala už s tými najzvučnejšími návrhármi. Dobre sa pozná aj s Leovou údajnou bývalkou Gigi Hadid z fotenia aj módnych prehliadok. Veľkú sledovanosť má na sociálnych sieťach, na Instagrame má až 1,5 milióna sledovateľov. V roku 2020 sa vydala za talianskeho DJ Mattea Milleriho, ale žijú už istý čas oddelene.

S Leom sa mala Vittoria stretnúť počas premiéry filmu Killers of the Flower Moon na májovom filmovom festivale v Cannes v roku 2023. Podľa Page Six mali potom romantické na rande na zmrzline v Los Angeles a bolo jasné, že to medzi nimi iskrí. V auguste boli spolu na Leovej jachte, začiatkom septembra zas tancovali na španielskej Ibize. Zdroj uviedol, že DiCaprio nazýva Ceretti svojou "priateľkou" a vraj ju "zbožňuje". Koncom septembra pár spolu s Leovou mamou Irmelin Indenbirken zachytil paparazzi, keď v Miláne opúšťali múzeum Pinacoteca Ambrosiana.

Vittoria s Leom a inkriminovaným prsteňom:

V októbri si spolu užili v LA halloweensku párty, v novembri Ceretti nechýbala na narodeninových oslavách DiCapria a hviezda Titanicu je vraj Vittoriou stále "úplne unesená". "Hovorí, že je nielen nádherná, ale sa drží pri zemi a majú veľa spoločného. Vôbec ju nedesí jeho sláva, dokonca si z toho robí žarty, čo Leo považuje za osviežujúce. Vekový rozdiel nerieši, hovorí, že Vittoria je stará duša," prezradil zdroj.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vittoria Ceretti (@vittoria)

Nový rok strávili spolu v LA, no najväčšia klebeta prišla teraz. Nedávno spolu boli na mexickom burrite a nedalo sa prehliadnuť, že kráske sa na prstenníku trblieta výrazný prsteň, čo vyvolalo polemiku o ich zásnubách. Žiaľ, viaceré zdroje pre TMZ uviedli, že to nie je pravda a Ceretti má tento prsteň minimálne od septembra 2022. Svadba sa teda zatiaľ nekoná, no ani rozchod. DiCapria totiž začiatkom tohto mesiaca videli koketovať so speváčkou Teyanou Taylor na večierku pred Oscarom, ale ako je zjavné, jeho vzťah s Vittoriou to neozhrozilo. Zatiaľ.

Najčítanejšie