Jasno
18°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Krásna hviezda spravodajstva oslávila tridsiatku! TENTO dar za 150 tisíc dostala od manžela!
Zdielať na

Krásna hviezda spravodajstva oslávila tridsiatku! TENTO dar za 150 tisíc dostala od manžela!

Zdroj: instagram/EP

Manžel moderátorky Evy Hecko Perkausovej sa zrejme neriadil známym heslom, že ženy milujú diamanty, keď jej na okrúhlu tridsiatku vyberal dar. V každom prípade, nešetril. Oslava jubilea krásnej moderátorky v kruhu najbližších prebehla tajne v ich obľúbenom podniku. Eva iba v januári porodila druhého syna, len rok po narodení prvého, a tak žiadnu mega oslavu nateraz neriešila.

Svoju peknú a úspešnú manželku Evu si Ivan Hecko (42) rád rozmaznáva. Dopraje jej aj luxusné dovolenky viackrát do roka, ktoré moderátorka miluje. Dokonca aj svadbu mali na exotickom ostrove Maurícius. Hneď na to však otehotnela s prvým synom Killianom (1) a po troch mesiacoch od jeho narodenia aj s druhým Arianom, ktorý má iba necelé dva mesiace. Eva, ktorá má čo robiť, aby sa o oboch postarala, si ale našla čas na oslavu jej tridsiatky.

Obliekla si krásny červený model šiat od známych návrhárov a priam žiarila. "Vždy, keď mám oslavu, väčšinou pozvem len blízkych – kamarátky, rodičov, deti, manžela. Takže si to užívam, pretože málokedy sa zídeme v takom počte so všetkými blízkymi. Všetci si urobili čas a ja si to ozaj užívam a snažím sa venovať úplne všetkým," zverila sa pre Showtime čerstvá tridsiatnička. "A ako sa cítim? Tak ako polozrelá. Mne to ešte nedochádza, ja si furt pripadám, ako keby som mala dvadsať," zasmiala sa mama dvoch detí.

Evin manžel sa nechá presvedčiť aj na takýto výkon:

Killian a Arian jej dávajú zabrať. "Nenechajú mi vydýchnuť," povzdychla si. Možno aj kvôli nim a ich bezpečnosti jej manžel ako narodeninový dar už v predstihu vybral luxusné SUV značky BMW X7 triedy M, za takmer 150 tisíc eur. S malými deťmi v aute sa však čistota dlho udržať nedá. Eva si ho zakrátko musela dať celkovo vyčistiť od profesionálov. "Ten pocit, kedy sadnem do krásne čistého auta..," s blaženosťou poznamenala na sociálnej sieti. Nuž, Eve už ku šťastiu skutočne nič nechýba - dve krásne deti, skvelá kariéra a milujúci manžel, ktorý jej splní, čo jej na očiach vidí.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Eva Perkauѕová (@evaperkausova)

Najčítanejšie