Jasno
17°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Návrat na obrazovky tri mesiace po pôrode?! Hviezda spravodajstva nemieni len tak sedieť doma!
Zdielať na

Návrat na obrazovky tri mesiace po pôrode?! Hviezda spravodajstva nemieni len tak sedieť doma!

Zdroj: instagram/EP

Ani po druhom pôrode nemieni krásna moderátorka spravodajstva českej súkromnej televízie, Eva Hecko Perkausová (30), zostať dlho doma. Po tom, čo porodila predvlani v novembri syna Killiana, prekvapila televíznych divákov, keď sa ukázala na obrazovke už na Štedrý večer. Teraz sa až tak neponáhľa, ale v máji už vážne počíta s návratom na svoj moderátorský post v hlavných správach českej súkromnej televízie.

​Pred pár dňami oslávila moderátorka hlavných televíznych správ Eva Perkausová tridsiatku, no zdá sa, že už má život dokonalo uprataný. Iba niečo po vyše roku od narodenia syna Killiana prišiel koncom januára na svet Arian. Pri prvorodenom sa vrátila do práce už po mesiaci, teraz si dopriala o niečo viac času. "S bábätkom je treba nejakú dobu zotrvať, nech si na mňa zvykne. Keď bude tak dobrý ako doteraz, myslím, že by som sa na jar mohla na obrazovkách objaviť," avizovala Eva, kedy zhruba plánuje jej návrat.

Na oslave svojej tridsiatky tento plán Eva potvrdila. "Arian bude mať tri mesiace a už to s ním bude o niečo lepšie. Naša pracovná doba je taká prívetivá," vysvetľovala pre Showtime, prečo nevidí problém v skorom návrate do práce. Perkausová si iste uvedomuje, ako to u ľudí býva podľa známeho "zíde z očí, zíde z mysle" a nechce to zrejme riskovať. Je mladá a krásna, ale aj dostatočne prierazná na to, aby využila ponúkané možnosti pokračovať a napredovať v kariére. 

Eva otvorene hovorí, že jej manžel je rovnako šikovný rodič ako ona:

Na druhej strane je pravda, že sa od rodiny vzdiali iba na pár hodín, aby sa pripravila a odmoderovala hlavné večerné správy. Zatiaľ sa o deti postará zrejme jej manžel Ivan Hecko, ale iste by sa rada ponúkla aj ich babička. Ľudia už takí nadšení z tohto rozhodnutia nie sú a opäť jej niektorí veľmi netaktne pripomínajú, že by mala byť doma s dieťaťom. Už len veriť, že to podobne razantne pripomínajú aj jeho otcovi...

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Eva Perkauѕová (@evaperkausova)

Najčítanejšie