Jasno
15°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Agátu môže aj šľak trafiť! Ona má zákaz, Prachař sa ale pozabudol a Soukup rozdáva srdiečka!
Zdielať na

Agátu môže aj šľak trafiť! Ona má zákaz, Prachař sa ale pozabudol a Soukup rozdáva srdiečka!

Archívna reportáž

Bojovná Agáta Hanychová (38) u oteckov jej dcér Jakuba Prachařa (40) a Jaromíra Soukupa (55) narazila na odpor. Nemala žiadny problém, aby občas každého z nich aj verejne počastovala vulgárnymi nadávkami. Vrátilo sa jej to v podobe súdnych sporov, kde obaja využili svoje otcovské práva a zakázali jej verejne zdieľať fotky s tvárou ich dcér. No aktuálne ju veľmi rozčúlilo, keď sa z Prachařovej strany táto požiadavka porušila.

​Počas víkendu si mohla Agáta Hanychová opäť trochu odpočinúť od oboch dcér, lebo ich mali podľa súdneho nariadenia o striedavej starostlivosti u seba ich oteckovia. Zatiaľ čo sa Jaromír Soukup pochválil na svojom instagramovom profile fotografiou, ako sa vonku prechádza s dcérkou Rozárkou v kočíku, Jakub zveril Miu načas aj svojmu otcovi, hercovi Davidovi Prachařovi. Ten si však zjavne neuvedomil situáciu a zverejnil fotku so svojou vnučkou. Pozornej Agáte nič z toho neuniklo a okamžite sa rozhorčene ozvala.

Inkriminovaná fotka rýchlo zmizla:

Instagram/AH

"Tak ja si Miu na Instagram dať nemôžem, nech žijú české súdy," okomentovala Agáta nahnevane konanie jej exsvokra. Zrejme ho na to niekto upozornil, možno práve aj jeho syn a Miin otec Jakub, lebo svoj príspevok zakrátko radšej zmazal. No Agáta už nepochybne má uložený dôkaz a dá sa predpokladať, že ho v boji s exmanželom využije.

Hoci sa naťahuje aj s Jakubom o Miu, boj so Soukupom o Rozárku je rozhodne tvrdší:

​Zdá sa, že pre päťdesiatnika Jaromíra Soukupa je narodenie dcérky Rozárky v neskoršom veku radostným osviežením. Rozárku má u seba dva pracovné dni v týždni na osem hodín počas dňa a každý druhý týždeň aj počas víkendu. Podal však žiadosť o rovnomernú starostlivosť, proti čomu Agáta protestuje. Ostatný víkend mal Rozárku u seba a využil to aj na príjemnú prechádzku s ňou. "Víkendové prechádzky s kočíkom," napísal k fotke, ktorú zdieľal na sociálnej sieti a pridal aj tri srdiečka. Dcérku však vidno nebolo, ostrieľaný právnik si dá na takéto prešľapy iste pozor.

Instagram/JS

Najčítanejšie