Jasno
17°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Najhoršie obavy Kollárovej exmilenky sa naplnili! Herečke zomrel jej milovaný v náručí!
Zdielať na

Najhoršie obavy Kollárovej exmilenky sa naplnili! Herečke zomrel jej milovaný v náručí!

Archívne video

Brožová v jojkárskej šou

Keď začiatkom januára odletela herečka Kateřina Brožová (56) spolu s dcérou za teplom na exotické Maldivy, aby si tam oddýchli a užili si nádherné pláže, iste netušila, že tým nechtiac nepriamo spôsobí tragický skon jej milovaného psa Jordyho. Z pražskej zvieracej kliniky, ktorej ho zverila, totiž ušiel a zrazil ho vlak. Spolu s ním tam bol aj jazvečík Max, toho si po prílete herečka vzala domov. Dlho s ňou však nezostal a pobral sa za svojím psím kamarátom.

​Krásnej českej herečke Kateřine Brožovej, ktorá pred necelými 20 rokmi chodila aj s Borisom Kollárom, prirástli jej dvaja psíci, ridgeback Jordy a jazvečík Max, absolútne k srdcu. Napriek tomu, že už neboli celkom fit, nechcela si pripustiť ich koniec. O Jordym vlani v decembri zdieľala na sociálnej sieti správu, ako sa trápi a ju to bolí. "Má deväť rokov a má problém s pažerákom, ochabnutým svalstvom. Deje sa to vraj psíkom v tomto veku. Musí jesť len vo vzpriamenej polohe a potom takto vydržať 20 - 30 minút. Urobím pre neho čokoľvek, aby som mu pomohla. Mal aj dávivý kašeľ a zápal pľúc. Je to teraz lepšie," napísala Kateřina.

Krátko na to ho zverila veterinárnej klinike, aby bol v dobrých a odborných rukách, pokým bude na Maldivách. Spolu s ním tam bol aj jazvečík Max. Jordy však ošetrovateľke ušiel a zrazil ho vlak, domov si Kateřina priviezla len Maxa. Možno zo smútku zo straty svojho kamaráta, ale iste tiež kvôli veku, sa u neho začali zakrátko prejavovať problémy. "Maxíček... V lete bude mať 15. Dnes dvakrát na veterine…Horšie sa mu dýcha, máme antibiotiká a predchádzajúce lieky na tlak a srdiečko," zverila sa začiatkom marca. Trápilo ju to, Max bol pre ňu po strate Jordyho oporou.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Katerina Brozova (@brozovakaterina)

"Oni boli na sebe byli veľmi naviazaní, tak ho beriem so sebou. Navzájom si robíme spoločnosť," povedala herečka pre Blesk. Za roky so psíkmi vraj poznala ich reč a boli zohratá partia. "Bez nich si život nedokážem predstaviť, sú to najoddanejšie bytosti, aké si môžem predstaviť," tvrdila, žiaľ, život bez nich sa stal realitou. V noci na pondelok so smútkom oznámila, že prišla aj o Maxa. "Náš drahý Maxíček dnes večer svoj boj dobojoval. V mojom náručí, v láske a pokoji. Odišiel do neba za Jordym. Bol s nami skoro 15 rokov, miláčik. Oddaný kamarát. Je mi veľmi smutno. Cnie sa mi po oboch. Ale sú tu s nami stále a vždy budú. Ďakujem všetkým, ktorí ste na nás mysleli, za vašu úprimnú podporu," stálo v jej dojemnom príspevku. Niet pochýb, že bude dlho smútiť, no rovnako je takmer isté, že veľmi rýchlo pribudne do rodiny nový chlpatý miláčik.

Kateřina robila všetko pre to, aby Maxík ešte vydržal:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Katerina Brozova (@brozovakaterina)

Najčítanejšie