Jasno
18°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Pozadie kolapsu Krampola sa zamotáva! OTRÁVIL SA?!
Zdielať na

Pozadie kolapsu Krampola sa zamotáva! OTRÁVIL SA?!

Archívne video

Za ostatný rok sa Jiří Krampol (85) nachádzal v nemocnici pomaly viac ako doma. Je tam aj momentálne a o tom, že je to vážne, svedčí aj fakt, že išiel na anesteziologicko-resuscitačné oddelenie. Zdá sa, žiaľ, že to s ním ide z kopca, ale on sa nevzdáva a tvrdí, že chce ešte dokonca pracovať a teší sa aj na spoločnosť. Doma totiž neobsedí, no aj v tom je nepochybne do značnej miery zdroj jeho permanentných zdravotných problémov.

​Český Belmondo, herec Jiří Krampol, je aj vo svojom vysokom veku milovníkom žien a spoločenského života. Dlhé roky ho však trápia priedušky a poslednú dobu ho navyše prenasleduje aj zápal pľúc. Iba pred pár dňami ho na reverz prepustili po trojtýždňovej liečbe zápalu pľúc z nemocnice, ale po dvoch dňoch je tam už opäť. V byte ho mal v piatok večer nájsť ležať bezvládneho na zemi jeho sused, ktorý na neho pravidelne dohliada, a volal okamžite sanitku.

Zdroj z Krampolovej blízkosti prezradil pre Blesk.cz, čo sa udialo. "Jirka vraj nebol pri zmysloch. Vôbec nekomunikoval a podľa liekov rozhádzaných okolo neho na zemi bolo podozrenie, že sa mohol otráviť," prekvapil nečakanou verziou dôvodu hercovej hospitalizácie. Doteraz ležal v nemocnici striedavo na zápal pľúc a boľavej nohe, kvôli ktorej sa už nevie ani bezpečne pohybovať. Hovorca pražskej záchranky potvrdil, že museli zaistiť vitálne funkcie a následne herca transportovali ho do nemocnice. Aktuálne ho z ARO premiestnili na metabolickú JIS.

Pripomeňte si Krampola v jeho zlatých časoch so Šimekom po boku:

Je až neuveriteľné, s akou ľahkosťou sa ku všetkému stavia sám Krampol. "V piatok som si vzal lieky a urobilo sa mi zle, tak mi radšej kamarát z domu zavolal sanitku," uviedol pre TN.cz a neskôr upresnil, že išlo o Xanax, liek na potlačenie úzkosti, ktorým sa dá aj vážne predávkovať. Z jeho vyjadrenia je jasné, že lieky užil, no verzia, že to s nimi prehnal a boli príčinou kolapsu je zatiaľ nepotvrdená. Isté je len to, že pre Krampola už zrejme nie je úplne bezpečné, aby bol odkázaný len sám na seba. On ale odmieta reči, že by mal ísť do domu pre seniorov alebo nebodaj liečebne pre dlhodobo chorých. Naopak, tvrdí, že už sa nevie dočkať, keď ho pustia z nemocnice, aby sa mohol opäť vrhnúť do roboty...

Najčítanejšie