Jasno
14°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Sen o idylke sa rozpadol! Do hviezdy reality šou hodil manžel sklenenú fľašu, trafil ich synčeka (2)!
Zdielať na

Sen o idylke sa rozpadol! Do hviezdy reality šou hodil manžel sklenenú fľašu, trafil ich synčeka (2)!

Zatiaľ čo Christine Quinn (35), hviezda reality show o realitách Selling Sunset alebo Makléri z Hollywoodu, slávila úspechy na obrazovke, jej manžel Christian Richard (44) zrejme len ťažko znášal jej úspech a dochádzalo vraj často k nezhodám. Počas ich hádky pred pár dňami to dospelo tak ďaleko, že sa neovládol a po Christine hodil sklenenú fľašu, ale trafil ich malého dvoročného syna. Christine zavolala bez váhania políciu a chce rozvod, hoci donedávna ich vzťah prezentovala na sociálnych sieťach ako idylku.

​V LA vyvolala rozruch policajná správa, ktorú zverejnil portál Page Six o násilí voči dieťaťu zo strany otca. "Podozrivý hodil na obeť tašku so sklenenou fľašou, obeť minul, ale zasiahol dieťa obete a spôsobil mu zranenie," stálo vo vyhlásení z polície. Christinu so zraneným synčekom odviezla sanitka na ošetrenie do nemocnice. Polícia jej manžela zatkla a do väzby ho vzala bez milosti rovno v župane a papučiach. Hoci ho zakrátko prepustili, za mreže putoval vzápätí opäť.

Hovorca losangeleského policajného oddelenia pre Daily Mail povedal, že potom, čo sa v stredu vrátil do svojho domu, zatkli ho druhýkrát za porušenie zákazu približovania, ktorý si uplatnila jeho manželka Christine Quinn. Po zložení kaucie vo výške 30 000 dolárov ho ale ešte v ten deň opäť prepustili.

Christine je vždy "nastajlovaná" kráska:

"Christine Quinn plánuje odísť od Christiana a podať žiadosť o rozvod," vyjadril sa nemenovaný zdroj pre US Weekly. Donedávna sa pritom chválila ich spoločnými zamilovanými fotografiami na sociálnej sieti. Pár sa zosobášil v decembri 2019 a svojho jediného syna Christiana privítal na svet v máji 2021. Stretli sa krátko potom, čo Christine dokončila nakrúcanie prvej série Selling Sunset a spolu si otvorili realitnú maklérsku spoločnosť. Podľa Christine sú veľmi rozdielni, ona chce vždy dobre vyzerať, on sa "stará sa len o svoju prácu a cestovanie". Zdá sa, že to nebude najväčší problém tohto celebritného páru.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ChristineQuinn (@thechristinequinn)

Najčítanejšie