Skoro jasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Hviezdna herečka sa stala ako 51-ročná po druhýkrát mamou! Bábo dostalo originálne meno!
Zdielať na

Hviezdna herečka sa stala ako 51-ročná po druhýkrát mamou! Bábo dostalo originálne meno!

Archívna reportáž

S Benjim tvorí Cameron pár už vyše 10 rokov

Po štyroch rokoch od narodenia dcérky Raddix prekvapila hollywoodska herečka Cameron Diaz (51) veľkou novinou, že sa stala po druhýkrát mamou. K dievčatku pribudol synček s menom Cardinal Madden. Obe deti, ktoré má s manželom Benjim Maddenom (45), im porodila náhradná matka. Šťastný pár túto krásnu novinku zdieľal v piatok na Instagrame.

​Aj slávna herečka Cameron Diaz si zrejme povedala, že na materstvo nie je nikdy neskoro. Svoje prvé dieťa, dcérku Raddix, dala vynosiť náhradnej matke vo svojich 47 rokoch a teraz prišiel na svet druhý potomok. Cameron má už 51 rokov, ale materstvo "zmenilo jej vnímanie starnutia", ako nedávno priznala herečke Gwyneth Paltrow v podcaste Goop. "Je to úplne otvorené, som nadšená. Mám pred sebou 50 alebo 60 rokov – musím sa dožiť 110, keďže mám malé dieťa," okomentovala svoje materstvo so smiechom.

Šťastní rodičia Cameron a Benji oznámili novinku o narodení synčeka na Instagrame, pričom prezradili aj jeho meno. "Sme požehnaní a nadšení, že môžeme oznámiť narodenie nášho syna, Cardinala Maddena. Je úžasný a všetci sme tak šťastní, že je tu!" rozplývali sa nad ich novým prírastkom do rodiny. "Pre bezpečnosť a súkromie detí nebudeme zverejňovať žiadne ich fotky - ale je naozaj rozkošný," napísali dvojnásobní rodičia v spoločnom príspevku. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Benji Madden (@benjaminmadden)

V roku 2022 zasvätený zdroj povedal pre US Weekly, že manželský pár uvažuje o rozšírení rodiny. "Cameron a Benji diskutovali o ďalšom dieťati a dokonca už nejaký čas zvažujú náhradné možnosti. Benji chcel vždy veľkú rodinu a Cameron nebolo treba po príchode ich dcéry presviedčať. Samozrejme, že by chceli chlapca, ale hlavne by chceli zdravé dieťa. Náhradné materstvo pri ich dcére bolo niečo, o čom mali veľa pochybností, ale urobili tak," prezradil. Diaz sa v roku 2022 vrátila po pauze po narodení dcérky späť k herectvu. S Jamiem Foxxom nakrútila film vhodne nazvaný – Späť v akcii. Zjavne ale teraz Cameron opäť nejaký čas nebude v akcii pred kamerou, ale doma, s rodinkou.

Najčítanejšie