Zatiahnuté
20°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Lela ukázala figúru v bikinách! Ľudia ju ale poriadne sfúkli za silikónový zadok!
Zdielať na

Lela ukázala figúru v bikinách! Ľudia ju ale poriadne sfúkli za silikónový zadok!

Archívna reportáž

Lela zažiarila po boku manžela aj na premiére dokumentu Karlos

Ako to už má známa influencerka Lela Vémola (34) vo zvyku, nezabúda svojich sledovateľov na Instagrame zásobovať fotografiami ani počas dovolenky v Thajsku. Odletela tam spolu s manželom Karlosom Vémolom (38), ktorý tam trénuje pred jeho údajne posledným zápasom v MMA, odvetou s Attilom Véghom. Zápasnícku kariéru by chcel rozhodne zavŕšiť víťazstvom. S Lelou si v Thajsku užívajú chvíle bez detí.

​Nie raz sa ocitol vzťah zápasníka MMA Karlosa Vémolu s Lelou Ceterovou, teraz už Vémolou, v kríze. Môže za to zrejme najmä jeho divoká povaha so sklonom k dobrodružstvu a neverám. Jeden čas ho Lela s ich malou dcérkou Lilinkou na pár mesiacov preto opustila, rozchod im hrozil aj predvlani po údajnej aférke s mladou pornohorečkou, no krízy sú medzi nimi sú časté a azda to už patrí k ich vzťahu. Vlani ho počas jeho tréningov v Thajsku vyfotil jeden turista v blízkosti istej ženy a vznikla z toho ďalšia aféra. Vémola však, ako vždy, všetko popieral a možno, aby sa predišlo niečomu podobnému, s ním šla teraz aj Lela.

V čase Karlosových tréningov Lela chvíle samoty vypĺňa masážami, cvičením, plávaním v mori či bazéne, ale aj zdieľaním svojich fotografií, na ktorých sa predvádza v plavkách. Na jedných z posledných sa predviedla v modrých bikinách a ukázala dokonalú figúru. "Slnko, dobré jedlo a krásne prostredie mi jednoznačne prospievajú. Prajem vám krásny deň," pripísala k záberom, na ktorých vidieť celú jej postavu v bikinách. Jeden detail však viacerých zarazil a dali jej to pocítiť v ich komentároch. Týkal sa jej silikonového zadku, ktorý veľmi neprirodzene vytŕčal v porovnaní so zvyškom jej štíhleho tela.

Je až neuveriteľné, že pri nakrúcaní tohto videa mala Lela sotva 25 rokov, mnohí ju tipovali na štyridsiatničku:

"Čo to vykúka zozadu medzi nohami? Ešte som to nikdy nevidela," opýtala sa kriticky jedna sledovateľka. Druhá sa zas vyjadrila: "Mali ste pekný zadok, tento vás vyslovene zohyzdil." Iná jej radila: "Máte nádhernú postavu, ale ten zadok v tom rozkroku by som vyretušovala." Lelu tieto vyjadrenia nenechali chladnou a odpovedala, prečo si nechala zadok zväčšiť silikónom namiesto nekonečného drepovania: "Možno niekomu to zo zdravotných dôvodov nešlo, a tak si pomohol inak. Ale super, že vy ma tak dokonale poznáte, že viete o mne veci čo ja sama neviem." 

Pre Lelu sa už stali úpravy a vylepšenia bežnou súčasťou života, niet sa čo čudovať, že si zvolila aj v tomto prípade tú ľahšiu cestu. Na druhej strane, nepochybne sa páči jej manželovi, sama sebe a evidentne aj mnohým sledovateľom, ako jej jasné aj z komentárov. "Si topka. Takto krásne vyzerať po dvoch deťoch je sen každej ženy," vychválila ju jedna. V ďalších ju iste potešili lichôtky ako "Postava po dvoch deťoch, extrém," či "Chcem vyzerať ako ty. Klobúk dole."

Najčítanejšie