Jasno
11°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Krampol skolaboval, v ohrození života ho brala záchranka do nemocnice!
Zdielať na

Krampol skolaboval, v ohrození života ho brala záchranka do nemocnice!

Archívna reportáž

Z Česka prišla znepokojivá správa. Hviezdny herec a zabávač, 85-ročný Jiří Krampol, je opäť v nemocnici. Prepustili ho pritom len v stredu po trojtýýždňovej hospitalizácii pre podozrenie na zápal pľúc. Choroby dýchacích ciest trápia Krampola často, za posledné dva roky v podstate neustále. Uplynulý rok strávil azda väčšinu času v nemocnici, čo mu rozhodne nerobí radosť.

​Jirka Krampol miluje spoločnosť aj slobodu, pobyt v nemocnici je pre neho ako za trest, no v ostatnom období je tam už, žiaľ, pomaly trvalým obyvateľom. Aj teraz sa nechal prepustiť len na reverz, keď sa za neho zaručil syn jeho bývalej manželky, ako píše Blesk.cz. No prešli sotva dva dni a herec sa ocitol opäť v život ohrozujúcej situácii.

Bol len šťastie, že ku Krampolovi prišla jeho kamarátka, keď ležal po kolapse na zemi v zlom stave. Nereagoval a "nebol pri zmysloch", ako pre Blesk potvrdil nemenovaný zdroj. Krampolovi susedia okamžite volali sanitku. "Môžem potvrdiť, že sme zasahovali v ulici Žatecká. U muža okolo 80 rokov sme zaistili vitálne funkcie a transportovali ho do nemocnice," vyjadril sa hovorca pražskej záchranky Karel Kirs.

Pripomeňte si legendárny tandem Šimek - Krampol:

Krampol je na jednotke intenzívnej starostlivosti, no zjavne je už v stave, keď je schopný komunikovať. "V piatok som si vzal lieky a došlo mi zle, tak mi radšej kamarát z domu zavolal sanitku," vyjadril sa pre TN.cz. A nebol by to Krampol, keby rovno nedodal, ako sa teší, keď ho pustia. "Rozhodne nebudem sedieť doma a pozerať v televízore nejaké kraviny. Som aktívny človek, chcem pracovať," hovorí tento akčný herec, no je jasné, že veľmi predbieha. Snáď mu lekári dohovoria, že by sa mal v prvom rade šetriť, ak tu chce ešte nejakých pár rokov pobudnúť.

Najčítanejšie