Skoro jasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Nevyliečiteľne chorý Bruce Willis oslávil narodeniny! TÁTO fotka poriadne prekvapila!
Zdielať na

Nevyliečiteľne chorý Bruce Willis oslávil narodeniny! TÁTO fotka poriadne prekvapila!

Archívna reportáž

V utorok 19. marca sa dožil hollywoodsky herec známy z mnohých akčných trhákov, Bruce Willis, 69 rokov. Narodeniny oslávil, ako inak v obložení siedmich žien. S prvou manželkou Demi Moore (61) má tri dcéry a s druhou Emmou Heming Willis (45) zas dve. Všetky sa o neho starajú s láskou počas jeho ťažkej diagnózy s názvom frontotemporálna demencia (FTD). Všetko najlepšie mu zaželali aj na sociálnej sieti ako Demi a jej tri dcéry, tak aj Emma.

​Ani tento rok nezabudla prísť svojmu exmanželovi Bruceovi Willisovi osobne poblahoželať k narodeninám jeho prvá manželka Demi Moore. Na Instagrame zdieľala fotografiu ako pri ňom sedí na okraji pohovky a navzájom si pozerajú do očí držiac sa za ruky. Napísala k nej odkaz: "Všetko najlepšie k narodeninám, BW! Milujeme ťa a sme za teba veľmi vďační." Prišlo jej na to veľa pekných komentárov od jej fanúšikov, ktorí oceňujú, že aj po rozchode si dokázali zachovať láskyplný, rešpektujúci vzťah. 

Jeho súčasná manželka Emma Heming Willis vo svojom príspevku zas zdieľala fotografiu, na ktorej Bruce drží v náručí jednu z ich dcér, keď bola bábätko. "Rovnako, ako vy, ho jednoducho zbožňujeme. Čo ste možno nevedeli, ale možno si viete predstaviť, že byť v jeho náručí je najbezpečnejšie miesto v celom tomto šírom svete. Je to skutočný gentleman. S toľkou láskou rozdávať a zdieľať. To je to, čo vidím, jeho skutočné jadro. Môžem vám povedať, že je to také čisté a vždy také dobré," vyznala sa krásne jeho druhá manželka. "Všetko najlepšie k narodeninám moja láska. Si ten dar, ktorý stále dáva," pridala aj blahoželanie.

Na svojich instagramových profiloch zablahoželali slávnemu otcovi aj jeho tri dospelé dcéry z manželstva s Demi Moore, Rumer Glenn Willis (35), Scout LaRue Willis (32) a Tallulah Belle Willis (30). Dve jeho dcéry z manželstva s Emmou, Mabel (11) a Evelyn (9), sú ešte neplnoleté a nemajú svoje osobné profily. Aby dievčat nebolo málo, minulý rok hercovi pribudla aj vnučka Louetta Isley od najstaršej dcéry Rumer. A fanúšikov nepochybne pozitívne prekvapila fotografia, ktorú Demi zdieľala, práve s najnovším prírastkom. Bruce na nej vyzerá výborne a skutočne nebadať žiadny fyzický úpadok v dôsledku choroby. Mentálne to zrejme nebude ideálne, no je zjavné, že si stále život užíva, hoci to už možno nevie slovne vyjdariť, oči hovoria za všetko.

Druhá fotka s malou vnučkou je dokonalá:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Demi Moore (@demimoore)

Najčítanejšie