Skoro jasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Ponuka je na stole, TOTO by mal byť nový Bond! Herec žije s o 24 rokov staršou ženou!
Zdielať na

Ponuka je na stole, TOTO by mal byť nový Bond! Herec žije s o 24 rokov staršou ženou!

Po oznámení herca Daniela Craiga (56), že končí so svojou ikonickou rolou Jamesa Bonda, sa začal hľadať jeho následník. Už niekoľko mesiacov ľudia tipujú, kto by mohol mať tú česť pristáť v úlohe slávneho agentka a v hre boli mená ako oscarový Cillian Murphy, Idris Elba, Henry Cavill či James Norton, ale aj mnohí ďalší. No zdá sa, že to bude iný fešáčik.

Novým agentom 007 by mal byť herec Aaron Taylor-Johnson (33), ktorý sa objavil aj vo filme Bullet Train z roku 2022 spolu s Bradom Pittom. Ale známy je aj aj vďaka úlohám vo filmoch Kick-Ass, Avengers: Age of Ultron , Godzilla a Angus, Thongs či Perfect Snogging.

​Podľa správy, ktorú uviedli v The Sun, hercovi Aaronovi Taylor-Johnsonovi "formálne ponúkli možnosť hrať Jamesa Bonda". Zatiaľ to ale nie je oficiálne, no ako sa všeobecne očakáva, po 15 rokoch v tejto úlohe to bude zrejme on, kto nahradí Daniela Craiga. Bude to v poradí už ôsmy James Bond, agent 007 slávnej MI6. Prvým bol Sean Connery v roku 1962.  Zasvätený zdroj povedal k niečo k pozadiu procesu: "Oficiálna ponuka je na stole a čakajú na odpoveď. Aaron podpíše zmluvu v najbližších dňoch a môžu sa začať pripravovať na veľké oznámenie."

Aaron v trháku Bullet Train:

Ďalší film o Bondovi sa oneskoril kvôli minuloročným štrajkom v Hollywoode. Na scenári sa však už vraj pracuje a produkcia sa má uskutočniť v Pinewood Studios v Buckinghamshire. Keď sa Aarona minulý týždeň pýtali, či si nasadí Bondove topánky, odvetil uhýbavo: "Je pre mňa očarujúce a úžasné, že ma ľudia vidia v tejto úlohe. Beriem to ako veľký kompliment."

Dá sa predpokladať, že sa z neho stane idol mnohých žien, no herec je už vyše desať rokov ženatý. Jeho manželka Sam Taylor-Wood (57) je od neho staršia o 24 rokov a je štvornásobnou matkou. Dve dcéry má z prvého manželstva a dve dcéry má s Aaronom. Stretli sa pri nakrúcaní filmu Nowhere Boy v roku 2009 a Sam ho režírovala. Aaron mal vtedy iba osemnásť rokov. O tri roky sa vzali a v roku 2022 si manželský sľub obnovili. Vo svojom príspevku na Instagrame to Aaron opísal slovami: "Včera bol najkrajší deň, letný slnovrat, naše 10. výročie... obnovili sme si navzájom sľuby a vyznali lásku pred našimi najbližšími a najdrahšími priateľmi a rodinou... Sammy si moja láska, môj život, moja spriaznená duša, moja žena, môj svet!"

Sexi Aaron je aj model pre známe značky:

Najčítanejšie