Jasno
17°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Známa kráska je zúfalá, vyhorela jej miliónová vila!
Zdielať na

Známa kráska je zúfalá, vyhorela jej miliónová vila!

Zdroj: youtube/screenshot NBC

Ako sa dokáže osud kruto zahrať v priebehu jediného dňa už pocítila na vlastnej koži aj slávna modelka a herečka Cara Delevingne (31). Pred pár dňami pohltil požiar jej dom v oblasti Los Angeles. Hasiči prišli do Hollywood Hills tesne pred štvrtou hodinou, no požiar už bol naplno rozhorený. Ako stálo v tlačovej správe hasičského zboru, plamene sa najskôr objavili v zadnej časti domu a rýchlo sa rozšírili do podkrovia domu. Cara bola v tom čas v Londýne a zo správy o vyhorení jej domu je úplne zlomená, ako napísala na sociálnej sieti.

​Slávna modelka a herečka momentálne účinkuje v kabarete v divadle Playhouse na West Ende v Londýne. V piatok ju zastihla šokujúca správa, že jej dom zničil požiar. Zverila sa s tým na jej instagramovom profile. "Moje srdce je dnes zlomené. Nemôžem tomu uveriť. Život sa môže zmeniť mihnutím oka, tak si váž to, čo máš," napísala k fotke jej dvoch mačiek a pridala emoji zlomeného srdca. Obávala sa, či sú jej miláčikovia nažive. Neskôr však, našťastie, zdieľala aktualizáciu o ich záchrane. "Žijú!! Ďakujem hasičom," napísala k fotke chlpatých miláčikov.

Zúfalá Cara zverejnila aj video s blikajúcimi hasičskými autami, zaparkovanými pozdĺž cesty blízko domu. Uhasenie požiaru v dvojposchodovom dome trvalo 94 hasičom viac ako dve hodiny, pričom podľa hasičského zboru sa medzitým zrútila strecha. Jedného hasiča museli previezť do nemocnice po páde z rebríka a jednu osobu z domu ošetrili kvôli tomu, že sa mierne nadýchala dymu, ako bolo uvedené s správe. Príčina požiaru je v štádiu vyšetrovania. 

Cara si zahrala vo viacerých filmoch, napríklad aj Suicide Squad:

Cara Delevingne vyjadrila na Instagrame vďačnosť tým, ktorí tak promptne a obetavo zareagovali na núdzovú situáciu. "Ďakujem z celého srdca hasičom a ľuďom, ktorí prišli pomôcť," napísala. Svoj dom milovala, v roku 2021 poskytla Architectural Digest videoprehliadku jej zaujímavého obydlia, ktoré nazvala "dom pre dospelých". Vysvetlila, že "každá izba má inú tému" a keď ukázala jednu z nich, povedala: "Mám pocit, že témou tohto je určite čajový večierok Mad Hattera. Ale je tu aj téma džungle, je tu hotel v Beverly Hills, je tu starý anglický štýl, ale tiež, samozrejme, veľmi typické LA." Žiaľ, to všetko už ľahlo popolom.

Instagram/CD

Zdielať na

Najčítanejšie