Jasno
22°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Bílej syn oslávil 29. narodeniny s blondínkou po boku! Môže už Lucka chystať svadbu?
Zdielať na

Bílej syn oslávil 29. narodeniny s blondínkou po boku! Môže už Lucka chystať svadbu?

Archívna reportáž

Z Filipa Kratochvíla, kedysi veľkého miláčika jeho slávnej mamy Lucie Bílej (57), vyrástol časom svetaskúsený muž. Žil niekoľko rokov v USA, neskôr v Paríži a precestoval kus sveta. Nebyť pandémie covidu možno by sa k mame do Prahy ani nevrátil. Lucie si ale práve vtedy otvorila divadlo a Filipa tam zamestnala. Zrejme sa mu práca v divadle páči, raz ho má po mame prevziať, a tak sa do sveta zatiaľ nechystá. V divadle teraz oslávil aj 29. narodeniny.

​Ako Lucie Bílá o svojom synovi Filipovi Kratochvílovi kedysi prezradila, dievčatá sa mu páčili už od detstva. "Myslím, že láska k ženám je ďalšia vec, ktorú zdedil po oteckovi," povedala, keď jej syn oslávil plnoletosť. Odvtedy ubehlo už jedenásť rokov, no o vážnejšom, ale ani menej vážnom vzťahu však počuť veľmi nebolo. O to väčším prekvapením bolo, keď pri ňom na jeho 29. narodeniny pri ňom nechýbala mladá, atraktívna žena. Narodeninová párty sa konala v Divadle Lucie Bílé a mama mu aj zaspievala z pódia a popriala: "Chrobáčik môj, pamätaj, že tvoje šťastie je mojím. Všetko najlepšie k narodeninám..."

V jej očiach je Filip ešte stále chlapček. Považuje ho za to najlepšie, čo sa jej v živote podarilo. "Snažím sa mu na verejnosti nehovoriť chrobáčik, ale on je pre mňa najdôležitejší človek na svete. My sme sa dostali do fázy, keď už radí on mne," zverila sa pred časom, keď syna pochválila, akú oporu v ňom má v jej divadle. Je vraj samostatný a má aj vlastné projekty. Do súkromia si však Filip nahliadať veľmi nedá. "Je iný, nemá Facebook ani Instagram, tak si akoby strážil svoje súkromie. Som veľmi rada, že ho mám, a som na neho pyšná," prezradila niečo o synovi aspoň jeho mama.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Bílá (@luciebila)

Aj keď Filip býva sám vo vlastnom byte v Prahe, ktorý mu Lucie darovala, vie o synovi snáď všetko, vrátane žien okolo neho. "O jeho láskach mám prehľad, ale Filip si do toho hovoriť nenechá," priznáva speváčka. Na párty k jeho narodeninám sfúkaval sviečky na torte po boku krásnej blondínky, ako vidno na TEJTO fotke. Ako sa podarilo zistiť, rovnako ako on, slávila 15. marca narodeniny. O lásku ale zrejme nejde, je to len kamarátka, talentovaná speváčka Markéta Poulíčková (36) a Lucia ju berie takmer ako dcéru. Neraz jej pomohla v ťažkostiach, najmä keď v roku 2022 prišla s partnerom po požiari o strechu nad hlavou. Na nevestu pre syna si bude musieť Lucka ešte zrejme počkať.

Najčítanejšie